Skip to main content

Satnica KS Takeover Sisak partija

Peti po redu party iz Takeover serije kojim obilježavamo 15 godina Klubske scene dogodit će se ovog vikenda 9.4. u Sisku.

Piše: 


Uz simboličnu cijenu ulaznice od 20 kn preuzimamo Sisak i klub Skwhat, a za pultom su Kristijan Kozlowsky, Omar, Zarkoff, Le Chocolat Noir i Empathic Affinity.

Evo i satnice nastupa:
23.00 Kristijan Kozlowsky
00.30 Omar
02.00 Zarkoff
03.00 Le Chocolat Noir
04.30 Empathic Affinity

Takeover turneju osmislili smo kako bi promovirali lokalne scene i DJe, te potaknuli hrvatsko glazbeno stvaralaštvo. Idući partiji iz ovog serijala su 3. lipnja u Splitu na 2 floora O`Hare, te 11.06. u dubrovačkim Lazaretima. Turneja će posjetiti još i Varaždin, Pulu, Makarsku, te Hvar.

Shvativši da scena ne može funkcionirati bez edukacije publike i vrednovanja umjetnika odlučili smo se u ovoj nama velikoj 15. godini rada, za projekte koji će pomoći širenju interesa za elektroničkom glazbom, kao i uključivanju većeg broja mladih u istu kroz radionice, predavanja, tribine, prezentacije opreme, demo sesije, okrugle stolove, emitiranje filmova. U program će biti uključeni domaći DJ-i, producenti, promotori, udruge, record shopovi, instituti za produkciju zvuka itd.

Prve edukativne radionice sa zanimljivom tematikom bit će organizirane u Splitu 3. lipnja.

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web