Skip to main content

S.I.P.A. sipa samo s vinyla!

Ako već kreneš sipati nešto nema razloga da ne bude u potpunosti tvoje i da ne bude toliko prstolizno dobro da se od toga ne možeš otrgnuti.

 
Zašto neke stvari volimo više nego druge? Koju emociju nađeš u njima koja ne postoji nigdje drugdje? Ne znamo. To je misterija. Rekli bi ljudi enigma. Jedino prikladno je tada ovaj tajanstveni osjećaj voljenja i predanosti glazbi smjestiti u istoimeni klub u Gornjem Kuršancu gdje vodena površina jezera vibrira na inicijativu zvučnog vala.

FB EVENT: Klubska Scena Takeover Varaždin/Čakovec

 
9. srpnja na novom KS Takeover preuzimanju ušiju i stopala s nama je domaća četrnaestica koju čine ALXSML, Antonio Podkrajac, Baseline, Chille Jr., Deniss the Manace, Ferry Van Hreen, Gogolesko, Martin, Nitevision NV, Rasta Muffin, S.I.P.A., Smuky, Sylph i Zorools.
 
No što S.I.P.A. sipa kada S.I.P.A sipa? Rođen 1977., Siniša Časek gospodin je koji će za pet dana proslaviti rođendan, a elektroničkom poljanom šeće od davne 1995. kada uz 2MK2 počinje vrtjeti u legendarnom klubu "Ekstravaganza", da bi ga nakon toga nit glazbe odvele u rezidentske vode ZSC-a. Kako je eksperiment najuzbudljivija metoda učenja i ona koja daje najviše nagrada svom izvršitelju tako S.I.P.A. flanerira glazbenim krajolikom iskapajući fini old-school techno koji zatim gura u orgiju s tech houseom i deep houseom.

 
Jedan je od rijetkog krda varaždinskih a i, generalno na širem polju, nacionalnih, DJ-a koji je ostao predano vjeran gramofonima i ljubav je koncentrirana isključivo na vinylne sjajne krugove. Postoji nešto magično u tome kada svoju glazbu možeš držati u ruci u ovoj fizičkoj prezenciji nasuprot efemernosti zvuka. Iz istih ruku koje miluju ove kružnice rađa se i jedan novi stil naziva Deep Emotional Electro, a produkcija zalazi u neistražene sfere inkorporiranjem dugogodišnje vještine sviranja klavijatura u proces stvaranja. S.I.P.A. je ujedno bio i prvi tip koji je stao iza pulta nove i svježe Enygme na dan kada su šarke prvi puta zaškripale.
 
Pa dođi, navrati, protresi sve svoje da nazad sjedne na mjesto. Sretno vam ljeto, duge noći i prekrasne zore s onima koje volite!
 
 
dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop