Skip to main content

Stiže Aftermovie prvog Ambasadora

Prošle godine po prvi put u Hrvatskoj pokrenuli smo dodjelu nagrada akterima elektroničke scene Ambasador koja je u čak 47 kategorija obilježila najbolje festivale, klubove, glazbenike, ali i plesne destinacije.

Piše: 


Pripreme za drugo izdanje Ambasadora 2017. su krenule početkom ožujka ove godine. Radi se na poboljšanju sistema istraživanja rada aktera scene, prijava, nominacija, kategorija i glasanja o čemu više pišemo uskoro.

Aftermovie je djelo JMJ Factory-a, a realizaciju čine: režija i montaža  by Jelena Majić, dok je izvršni producent Darko Juranović D'Knock koji je ujedno miksao i glazbu u pozadini. Snimanje su odradili Frenky Lukić i Jelena Majić, uz asistenciju Roka Romića. Spikerica je Jelena Majić., a osnivač i projekt organizator Goran Tomašević.  Za glazbenu pozadinu smo koristili trake koje potpisuju naši: Haris, ABOP, Yakka, Saleem Razvi & Yakka, Filip Motovunski, Petar Dundov i PEZNT.

U videu su korištene snimke kako sa same dodjele nagrada, kao i video spotovi festivala i bendova kojima se ovim putem zahvaljujemo na ustupljenom materijalu. Aftermovie premijerno prikazujemo večeras poslije 20.00h u sekciji Podcast/Webisode. Stay tuned!

 

wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop