Skip to main content

Za splitski Takeover preuzima Ivan Romac

15 ljeta i zima je došlo i prošlo, proplesano, proživljeno i pospremljeno u draga sjećanja.

 
No Scena nastavlja dalje s jednakim orijentirima kao i kada si prvih dana tjerao ukućane da se maknu s telefona jer moraš prozujati internetima da znaš gdje je party. Pa kao zahvalu KS Takeover nastavlja dalje svoju jednogodišnju zahvalu predanima. 

 
Na prvi lipanjski petak, nadnevka 3., slavimo tako sve što smo bili, što jesmo i što ćemo biti uz 13 sati glazbe i edukacije i 12 DJ-a. Započinjemo u Klubu Mladih, na adresi Ruđera Boškovića 20, oko pet popodne na glazbeno-edukativnoj radionici gdje će priče i znanja sakupljene u noćima na floorovima i u studijima ispričati renomirani Dj-i, producenti i akteri uključeni u održavanje mašinerije u pogonu da bi se s izlaskom Mjeseca pospemili na podij O'Hare oko ponoćne ure. Na ovoj vožnji furamo vas gore, furamo vas dolje pa ćete tako na Takeover Down i Takeoever Up plesati uz:
 
TAKEOVER DOWN
Silvio Hrabar
Milan Pivalica b2b Feta
Vice b2b Klox
Malesh
 
TAKEOVER UP
Marul
Dubok b2b El Commando
Romac b2b Tome R
Tino Simich

 
Tako će s Tomom R vještinu za pultom ukrstiti i Ivan Romac. Rođen na pozadini panorame Sinja, Ivan je odrastao u DJ-a i producenta s trenutno splitskom adresom. Scena ga je prihvatila u njedra prije 6 godina i od tada svoj utjecaj širi prvenstveno donoseći novo u svijet produkcijom upisan u katalozima labela kao što su Forward Education, Home Made Electronica, Family Grooves, Deep Department i Faucet Music.
 
Znaš kako to ide. Inteligentni ljudi potraže okolnosti koje im se sviđaju i ako ih ne mogu naći stvore ih sami. Upravo se ova situacija razmotavala u Sinju kada je Ivan odlučio obično i analogno življenje dana zamijeniti strujom elektrona za pultom. U Sinju nije bilo mjesta za elektroničku glazbu koju je želio stvarati i puštati i tako uz pomoć udruge S.K.U.P. nastaje serijal partyja naziva "Under The Surface" koji kao dom uzima napuštenu vojarnu Ivaniša Nelišića i u pet godina utrali su novu stazu sinjskom undergroundu. Sve se čini nemoguće dok jednom nije pokušano. Najbolja ideja ikad je akcijom poduprti postojeću.

 
Posljednju godinu sve ga češće loviš u splitskoj O'Hari pod kišobranom Family Groovesa, a nije stranac ni podijima Piccadilly kluba u kojem živi Satisvibe program koji gasi vučju glad za vibracijama i gdje si mogao uhvatiti domaće predvodnike krda poput Petra Dundova, Forest People i Miss Sunshine. I tako sinjski ledolomac, posvojen od splitskih podija, nastavlja dalje u taboru Klubske, za jednu od onih noći koje ćeš biti baš apsolutno ovdje u glavi s ljudima koje voliš i glazbom koja pruža soundtrack sjećanja. 
 
Vidimo se u O'Hari! Mračni podiji znaju sve tvoje tajne i nije ih briga! Na flooru su svi jednaki i svi su dobrodošli! Ultimativan inkluzivna fantazija ljudskog! Enjoy!
sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop