Skip to main content

Započinje naš višednevni program povodom 15. rođendana u Zagrebu

Večerašnjom izložbom „Kako izgledaju klubovi jutro poslije?“ s početkom u 19h u Pločniku započinje osmodnevni umjetnički, edukativni i glazbeni program povodom našeg 15. rođendana.

Piše: 


Počevši od nedjelje 13.11. u 17h  „Jezgra“ kao konferencijsko-edukativni program donosi predavanja, tribine, radionice, slušaonice i filmske projekcije. Svoje znanje će besplatno dijeliti renomirani DJ-i, producenti i stručnjaci s različitih područja.

Sinoć je završeno glasanje za prvu hrvatsku dodjelu nagrada akterima elektroničke scene „Ambasador". Trenutno se prebrojavaju glasovi, a konačnu odluku o pobjednicima u 47 kategorija saznat ćete u utorak, 15.11. u večernjim satima. Početak svečanosti je u 20h u Kinu Forum SC Stjepan Radić (Zagreb), a nakon toga slijedi after party na kojem će zasvirati eminentna imena scene.

Finale ove proslave je premijerno gostovanje Ricarda Villalobosa u zagrebačkom The Bestu kao kruna 15.godišnjeg rada i zalaganja na sceni. Party se realizira u suradnji sa Sonusom i projektom #welovesound. Ulaznice od 150 kn u prodaji na Entrio.hrhttps://Entrio.hr ili grupne za 6 osoba 750 kn.

wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop