Skip to main content
  • 18.03.2017.

DJ IP Sound – veliki planovi mladog Šibenčanina

Svi mi živimo na mnogostrukim adresama među kojima se krije i ona IP prefiksa. Baš na digitalnosti Klubske danas u finom punom krugu loviš DJ-a s istim predznakom, šibenskog gospodina iza imena IP Sound.

 
Sasvim nevezan za značenje koje IP ima u binarnom, ovdje stoji za Ivicu Paića koji je već s 10 imao poprilično jasnu sliku toga da će karijerni put biti glazba. Sa 17 već hvata prvu rezidenciju u makarskom Banje Beach klubu za koju skida kapu DJ Bakuli koji ga je naučio sve što zna. Uslijedili su nastupi po lokalnim klubovima kao što su, a ubrzo se otvaraju i festivalska vrata pa je tako bio i dezignirani warmupaš Ultra warmup-a 2015. kao i dio kraljevske loze King festivala 2015.i 2016.

 
Kao preferirani žanr bira EDM susjedstva poput future ili big room-a ili pak deep house kutke, a mixevi su našli put i do etera Enter Zagreb radija s kojeg se slio odličan feedback, a oko možeš baciti na službenom SoundCloudu ovdje.
 
Ciljevi su jasni, ljestvica stoji visoko, vrijeme se troši na usavršavanje produkcijskih vještina, a SoundCloud je bogatiji za dvijje nove trake nastale u suradnji s prijateljem pod zajedničkim aliasom Dresscode. Remix KSHMR-ove trake "Touch" dodirnuo je preko 4000 parova ušiju i dobio pohvale velikih producenata.

 
Kristalne kugle budućnosti otkrivaju rad na razvoju produkcije, gaže diljem Hrvatske, povezivanje s talentiranom mladom ekipom, suradnje i kada sve bude zrelo stavljanje autograma na jaki globalni label i internacionalni proboj. Sve što je danas stvarno jednom je započelo baš ovako, kao ideja i san. No stvar sa snovima je da, kreneš li na njima raditi, postaju projekcije budućnosti. Pa IP Sounda slobodno uhodi i podrži na lokacijama niže i sretna ti bila subota!
 
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk