Skip to main content

High Technics – mladi splitski audio inženjer na pohodu

Ožujak je 1993. nadnevak 5., lokacija – Split, tema – rođenje jednog Ivana koji će iza pulta odrasti u High Technicsa. Prezimena Šušnjara, kreće na elektroničko putovanje.

 
Kofere je popakirao i s jednim drugim, no ipak u harmoniji većeg plana usklađenim, razlogom skoka u Ljubljanu na SAE institut na kojem sprema u džep diplomu za audio inženjera. Kada ono što voli radi netko tko kao svoje osobno dvorište poznaje i tehničko naličje magija je neizbježni nusprodukt trudom poduprtog talenta, pa su tako trake razgrabili labeli poput Louddjs (Track Discourse, So much Better EP), Soul Shift Music (Exalted EP) i 911 Recordings (Discourse EP), a izdanci dalje permeiraju i na iTunes, Juno, Traxsource, Beatport, dok simultano sjeda i na mnogostruke kompilacije s Looddjs.
 

 
U realnoj personi hvatao is ga ovoga ljeta zapletenoga u lijanama splitske Jungle, u Mysticu na Bačvicama i jednako lociranom klubu Fjaka. Ono što donosi bliža budućnost manifestira see kao novi Good Vibes dvotračni EP za Soul Shift Music na kojem će se zateći "You Don't Understand" i "Do It" ostvarenja, šećući uz ograde housea natovarenog dubokim bassom i derviškom ritam hipnozom bubnja, dok će naredni mjeseci donijeti posvećenost produkciji tech-housea i suvereni gaz u live nastupe za organsko iskustvo slušanja.
 

 
Stalkerske ambicije osjeti se slobodnim zasititi na linkovima niže, baci uho na nadolazeći Good Vibes i uživaj u podršci novim mladim ljudima koji će preuzeti stilobate tvojih noćnih akrobacija, a niže posudi vrijeme i najslušaniji mu Soundcloud remix za traku Ann Nesby, I Got Joy.
 
 

 
hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop