Sonus objavio ograničeni broj ex YU ulaznica po povlaštenoj cijeni

Utorak, 12 Travanj 2016

Jedan od 10 najboljih techno festivala na svijetu, koji će se održati od 21. - 25. kolovoza na plaži Zrće, započeo je prodaju ulaznica po povlaštenoj cijeni za posjetitelje iz naše, EX YU regije.


Cijena festivalske ulaznice za 5 dana i 5 noći festivala iznosi 440 kn i u prodaji su od danas putem online trgovine croatia-tickets.com. Po povlaštenoj cijeni, u nastupu više od 60 međunarodnih izvođača, moći će uživati posjetitelji iz Hrvatske, ali i gosti iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije, Crne Gore i Kosova.

 
Ulaznice je također moguće kupiti na 2 rate te oni najbrži mogu ostvariti popust od čak 15% na smještaj na otoku Pagu za vrijeme trajanja festivala. Za više informacija o ovim pogodnostima,ali i informacijama o programu posjetite sonus-festival.eu.


Festival omiljen među ljubiteljima elektroničke glazbe, održat će se i ove godine u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso na otoku Pagu gdje se očekuje dolazak više desetaka tisuća gostiju iz cijelog svijeta.


U 5 dana i 5 noći festivala očekuje se nastup svjetski poznatih DJeva među kojima su zasada najavljeni: Dixon, Ricardo Villalobos, Loco Dice, Luciano, Joseph Capriati, Seth Troxler, Marco Carola, tINI, Jamie Jones i još mnogi drugi svjetski poznati izvođači, te kao i prethodnih godina, hrvatski i regionalni DJevi. Kako se više desetaka tisuća ljudi provelo na Sonusu 2015, možete vidjeti ovdje.

Sonus objavio ograničeni broj ex YU ulaznica po povlaštenoj cijeni