Skip to main content
  • 22.01.2014.

Organizirani prijevoz za 20 godina Timewarp festivala

Doživi drugu dimenziju glazbe – putuj na 20. godišnjicu kultnog techno festivala sa KS Travel i agencijom Gremonaparty.com

Piše: 


Najsavršeniji scenski dizajn sa najboljom tehnologijom rasvjete i lasera na događaju koji je magnet za najveće techno fanove. Ali Time Warp nije samo to – on je povezivanje techno fanova koji svake godine idu u Njemačku obilježiti njihovu ljubav prema elektronskoj glazbi i rejverskog načina života. I ove godine ćemo otići na hladni sjever doživiti tamnu stranu elektronike. Ove godine Time Warp slavi 20 godina postojanja pa organizatori obećavaju posebno iskustvo sa DJima poput Sven Vatha, Richie Hawtina, Carl Coxa, Luciana, Laurent Garniera, Ricardo Villalobosa, Loco Dicea, Marca Carole, Chris Liebinga, Dubfirea i drugih.
{youtube}qwcgEZoTmbs{/youtube}

Line up: TBA

ARANŽMAN: TIME WARP PARTYBUS
Mannheim, Njemačka / 05. travanj – 06. travanj 2014.

Cijena:
Iz Ljubljane: 159 eura
Iz Zagreba: 179 eura

Cijena uključuje:
Prijevoz iz Ljubljane
Lokalni prijevozi
Ulaznicu za festival
Super vodiči
Animacija i vođenje
Organizacija putovanja
{youtube}VMqb7xSYk70{/youtube}

Doplate
Trošak prijave = 4.9 € (obavezna doplata)
Rizik otkazivanja aranžmana = 15.9 € (osiguranje otkazivanja aranžmana koje omogućava otkazivanje u nekom slučaju i povrat cijele vrijednosti uplate smanjene za vrijednost rizika i troškove prijave)

Mjesto odlaska
Zagreb: 04:00h
Ljubljana: 05:30h

Detalji
Datum: 5. travanj 2014
Mjesto događanja: MAIMARKTHALLE, MANNHEIM

Program
Subota, 5.4.2014.
U ranim jutarnjim satima otići ćemo na put u Njemačku. Naša vožnja će brzo proći – partijaneri će rejvati, pospanci će skupljati snage 🙂 U Mannheim ćemo stići popodne i nešto pojesti te obići grad. Nakon toga će nas autobus odvesti do dvorane Maimarkthalle gdje ćemo se ugrijati uz druženje i nazdraviti nezaboravnoj noći koja nas čeka. Ulazak u dvoranu je moguć od 19.30 sati pa nadalje, onda počinje rejvanje cijelu noć do sljedećeg dana! Tko bude umoran moći će odmoriti na autobusu.
{youtube}vaKDp55FYf4{/youtube}
 
Nedjelja, 6.4.2014.
Nakon partija krenut ćemo na put i stati da pojedemo doručak. Slijedi vožnja prema Sloveniji i Hrvatskoj, dolazak u Zagreb očekujemo u nedjelju u večernjim satima.

Kako se prijaviti:
– Prijavu pošaljite na na email travel@klubskascena.hr, za nekoliko dana dobivate PDF predračun na email
– Prijava mora sadržavati: ime, prezime, adresu, datum rođenja, broj telefona, mjesto odlaska te izbor doplata

Plaćanje
– Uplata se provodi preko hrvatskog bankovnog računa agencije Gremonaparty.com u EUR ili HRK
– U pet dana od primanja predračuna potrebno je platiti prvi obrok u visini 50% ukupne vrijednosti
– Ostalih 50% vrijednosti plaća se u drugom obroku

Upozorenja:
– Prijava je potvrđena tek kada putnik dobije predračun
– Minimalan broj putnika je 40. Ako nema dovoljno prijava putovanje se još uvijek može realizirati, ali si Gremonaparty.com pridržava pravo promjene cijene (uz potvrdu putnika)
– Informacije o događaju, ulaznicama i Općim uvijetima organizatora događaja provjeri na internet stranici Klubskascena.hr/ks/travel

Za sve dodatne informacije obratite se mailom na travel@klubskascena.hr

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop