Skip to main content
  • timewarp2013
  • 4.04.2013.

Posljednje upute za Time Warp 2013

U subotu 06. travnja u Maimarkthalleu u Mannheimu održat će se po 19. put. Time Warp festival koji će ove godine ugostiti imena poput Sven Vatha, Richie Hawtina, Carl Coxa, Luciana, Laurent Garniera, Ricardo Villalobosa, Loco Dicea, Marca Carole, Chris Liebinga, Dubfirea i drugih.

Naslovna foto

timewarp2013

Svi vi koji ste se odlučili putovati s nama i agencijom Gremonaparty.com u nastavku pročitajte posljednje upute, program putovanja kao i detaljnu satnicu za festival.

6. travanj 2013 @ MAIMARKTHALLE, MANNHEIM, NJEMAČKA

ODLAZAK: Petak, 6.4.2013
iz Zagreba: Glavni kolodvor u 02:30, Hotel Antunović u 02:40
iz Ljubljane: ispred Hale Tivoli (nasuprot Pivovare Union) u 04:00
 
VAŽNO: Na raspolaganju će vam biti vodič koji će se pobrinuti da se dobro provedete te da dobijete odgovore na sva vaša pitanja. Ne zaboravite ponijeti potvrdu o uplati cijele vrijednosti putovanja, ukoliko postoje neplaćene obveze treba ih platiti u gotovini prije polaska. Ulaznicu za party dobivate prije ulaska u dvoranu.

PROGRAM
 Subota, 6.4.2013.: odlazak iz Zagreba i vožnja prema Ljubljani.  Vožnja kroz Austriju i Njemačku prema Mannheimu, dolazak na destinaciju oko 14:00 sati*. Slobodno do večeri. Po želji skupa možemo pojesti večeru. U 19:00 sati odlazak prema dvorani podjela ulaznica & ulazak u dvoranu, od 20:00 sati počinje party: Time Warp 2013.
Nedelja, 7.4.2013. : sastanak na dogovorenom mjestu u dogovoreno vrijeme. Slobodno vrijeme za ručak u centru grada, planiran povratak u Ljubljanu je u nedjelju u 12:00 sati (može se promijeniti glede na dogovor među putnicima) *ovisno od situacije na putu navedeni sati se mogu promijeniti.
{youtube}ZfgbzptkHZ0{/youtube}

 PRIJEVOZ I PUTOVANJE:
 Za vrijeme putovanja pratit će vas jedan od naših super vodiča. Putujemo u udobnim kombijima. Na putu u oba smjera planiramo stajanje po potrebi.

DODATNE INFORMACIJE
 Potrebno za put:
 – Osobni dokument, putovnica, putni list.
– Audio MP3, CD-i s glazbom po vašem izboru
–  obavezna dobra volja 🙂

 Potrebne informacije i upozorenja:
– dodatne informacije o partyju pročitajte ovdje
– Minimalna starost za ulazak na party je 18 godina (kao dokaz potrebno je imati osobnu iskaznicu ili putni list)
– Na putu potrebno je poštovati pravila: u vozilu se NE PUŠI, NE PIJE I NE JEDE. Prema našim ljubaznim i nasmijanim vozačima trebamo pokazati poštovanje s obzirom da će nas sigurno dovesti na destinaciju i natrag
– Dozvoljen je unos i upotreba digitalnih fotoaparata i videokamera, ali ne profesionalnih! (bez objektiva)
– Računajte na mogućnost slabog vremena (jako hladno, kiša, snijeg), zato preporučujemo da sa sobom uzmete primjerenu odjeću
– Iako kontrola na međunarodnim granicama više nema potrebno je imati osobni dokument (putni list ili osobna iskaznica, za putnike koji putuju iz Zagreba putovnicu.
– Molimo vas da sa sobom NE NOSITE ZABRANJENE SUBSTANCE! Svaki putnik odgovara sam za sebe. Klubska Scena Travel i Gremonaparty.com nisu dužni čekati putnike u slučaju konflikta sa represivnim organima.

  Kontakt: Mario: 040 614 624

  Želimo vam ugodno i nezaboravno putovanje na Time Warp 2013!

time warp satnica
 

 

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop