Skip to main content
  • alt
  • 7.05.2015.

U kojim hostelima odsjesti za Exit?

Nakon što smo prošloga tjedna sve festivaloljupce obavijestili o opcijama kampiranja pod vedrim nebom u sklopu Exit i Sea Dance festivala sada donosimo ponešto drugačije.

 
Za sve vas kojima su potrebni malo čvršći zidovi od šatorkih platana kako biste ih mogli nazvati bazom i spavanje na travi nije vaša ideja komocije nudimo i smještaj u hostelima. Na raspolaganju vam je nekoliko lokacija.
 
Hosteli su najbolji odabir imate li ograničen budžet pa su tako kampus hosteli u Novom Sadu, iako niže kategorije, iznimno praktično riješenje jer se nalaze na samo desetak minuta hoda od Petrovaradinske tvrđave i jednako toliko od srca grada, a na dohvat je odmah i Dunav i fenomenalno uređeno šetalište na kojem možeš flanerirati i maštati ponad gradske plaže “Štrand”.

alt

 
Kampus hosteli su smješteni u Naselju Liman I u ulici Šime Miloševića 10 između sportsko-poslovnog kompleksa SPENS i parka u kojem se skućio Exit kamp prethodnih godina. Sobe su dvokrevetne s umivaonikom a čajna kuhinja i kupaonanica nalazi se u predsoblju i dijelite je sa susjednom sobom, dok su tuševi zajdnički za četiri sobe. Imate i praonicu rublja, sjajno dvorište za ispijanje jutarnjih (znaš da će biti popodnevne) kava, trgovine, prodavaonicu brze hrane, cigareta, grickalica…
 
Nakon njegovog prethodnika sa dvije zvijezdice s okačene tri je hostel Dom “B” koji se nalazi odmah do gradske plaže “Štrand” na samoj obali Dunava pa možete zagnjuriti glavu u vodu koji puta tijekom dana kako biste se osvježili.
 
Dom “B” se nalazi na samo 25 minuta hoda do Petrovaradinske tvrđave i dvadesetak minuta do centra grada u naselju naselju Liman IV, Bulevar despota Stefana br. 7. U blizini se nalazi autobusna stanica za liniju 4 koja vodi u centar i Taxi stajalište s kojeg će vas prebaciti na Exit za 3-4 eura.
 
Svaka od 500 renoviranih soba sadrži dva kreveta, čajnu kuhinju, privatnu kupaonicu, a većina ima i balkon. Ručnike i posteljinu nije potrebno nositi sa sobom jer ih pruža sam hostel. Tu je također i zajednički boravak za druženja, 24 sata otvorena recepcija, sef za čuvanje dragocjenosti, kao i sjajno opremljena trgovina hrane i pića. Na 100 metara nalazi se i internet cafe koji nudi bežični internet.

alt

 
Također s tri zvijezdice na raspolaganju je hostel “Nikolajevska”. Odlična lokacija, povoljne cijene, smještaj su samome centru grada i 10 minuta hoda do Exit festivala uz rustikalan zanimljivi izgled čine ga jednim od naj odabira za tvoju Exit Avanturu.
 
Ovisi s kolikim društvancem stižeš na raspolaganju su vam sobe za tri, četiri, pet, šest i osam osoba. Sve kupaonice opremljene su novim tuš kabinama. Tu je također i prekrasno uređeno dvorište, TV sala, knjižnica, teretana, dva javna telefona, kantina i bežični internet.

alt

 
Hostel Dom “C” ima zvijezduljak više i nalazi se u naselju Liman IV u mirnijiem dijelu grada ali također u blizini plaže “Štrand” Iako na mirnijem mjestu ipak imate samo 15ak minuta hoda do Exit lokacije i do centra. Ovaj, svježe izgrađen hostel iz 2009.,stoji kao jedan od najkvalitetnijih i najmodernijih hostela Novog Sada. Sobe su dvokrevetne s privatnom kupaonicom, internet vezom, čajnom kuhinjom, frižiderom i balkonom. Također su vam na raspolaganju i priključci na kablovsku televiziju, lift, 24 sata otvorena recepcija, mala trgovina i praonica rublja.

alt

 
E sada na vama je da zgrabite ekipu, skoknete u naše autobuse i krenete u lov na svoju avanturu. Za sve upite o cijenama aranžmana, detaljima ili dogovore molimo vas bacite nam koje slovo na travel@klubskascena.hr. Pis aut!
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2