Skip to main content
  • paul kalkbrenner
  • 1.05.2012.

Vodimo vas na Kalkbrennera u Ambasadu Gavioli

Klubska Scena Travel organizira prijevoz iz Zagreba na premijerno gostovanje Paula Kalkbrennera ove subote u Ambasadi Gavioli.

Piše: 

Naslovna foto

paul kalkbrenner

Prijaviti se možete odmah i rezervirati svoje mjesto u našem party busu koji vas vodi do Izole na dugoočekivani nastup vrsnog DJ-a, producenta i zvijezde filma o elektronskog glazbi „Berlin Calling“.

Sredinom 90-tih Paul Kalkbrenner je radio posao TV-urednika kojim je financirao svoju prvu glazbenu opremu. Prve ploče je objavio 1999. za berlinski Bpitch Control, ali je tek nakon trećeg albuma „Self“. Dvije godine nakon objave tog albuma redatelj Hannes Stöhr kao veliki fan albuma stupio je u kontakt s Kalkbrennerom i iznio mu ideju o filmu koji želi snimiti na temu glazbenika u techno gradu Berlinu. Paulu se ideja svidjela te je napravio soundtrack za film nazvan „Berlin Calling“ koji je zahvaljujući autentičnim opisima i scenama elektroničke subkulture i svega vezanog uz scenu ubrzo postao kultni klasik. Ne samo da je Paul producirao glazbu nego je dobio i glavnu ulogu u filmu.

{youtube}8gtBzLMkt3s{/youtube}

Soundtrack, osobito singl "Sky and Sand" potukao je sve rekorde prodaje i učinio Kalkbrennera internacionanom zvijezdom. U lipnju 2011. Paul je nakon više od 15 godina iskustva kao producent i DJ, objavio svoj peti studijski album "Icke Wieder" na svom labelu Paul Kalkbrenner Musik koji je nakon samo tri mjeseca postigao zlatnu nakladu.

U sklopu svjetske turneje koja je započela na jesen, 5. svibnja Kalkbrenner će po prvi put nastupiti u Ambasadi Gavioli. Iza pulta u Izoli će mu se pridružiti Dejan Miličević, Alex Cvetkov, Aneuria, F. Sonik i Tomy Declerque.
 
Detalji putovanja u Ambasadu Gavioli su sljedeći:
Odlazak iz Zagreba: 19:00
Očekivani dolazak u Izolu: 21:45
Povratak iz Izole: 07:15
Očekivan dolazak u Zagreb: 10:00
Cijena po osobi = 199 kn

U cijenu prijevoza nije uključena cijena ulaznice na party, no možete ju osigurati ovdje. Molimo sve zainteresirane da svoje podatke pošalju na travel@klubskascena.hr i na taj način rezerviraju mjesto u party busu. O detaljima mjesta polaska i ostalim informacijama vezanim uz party bus više uskoro.

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2