Baner

Marketing

Četvrtak, 09 Ožujak 2000

Klubskascena.hr je news portal elektroničke plesne glazbe i klupske kulture. Organizira vlastite partije ili godišnjice; edukativne sadržaje; radijske emisije; s ciljem poticanja hrvatskog glazbenog stvaralaštva.


Osvježava se dnevno sa aktualnim vijestima, fotogalerijama; stručnim člancima, koje pišu renomirani autori - domaći i regionalni glazbenici (DJ-i i producenti).

Tijekom 15 godina, kvalitetnim informacijama i člancima stranica je osigurala povjerenje čitatelja i postala jedno od najposjećenijih elektroničkih odredišta na kojoj će čitatelji potražiti vijesti iz noćnog života, zabave, kulture i životnog stila. Brzo, lako , dostupno, pouzdano i s mnogo većim potencijalom za direktnu interakciju od klasičnog medija tiskanog časopisa.Željeli biste se oglašavati na portalu?

Trebate medijskog pokrovitelja?

DJ ste ili producent, a trebate vjetar u leđa preko naših promotivnih kanala?

Željeli biste promovirati svoj brand, party, klub, festival?

Treba vam fotografija, izrada vizuala, promotivni PR tekst ili video?

Željeli biste da vam bookiramo DJa, organiziramo event, distribuiramo promotivne materijale ili snimimo kratki dokumentarac?
Zatražite našu brošuru, MEDIA KIT ili uvjete suradnje na


Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript


Naši klijenti su:
korporacije (Heineken, Tuborg, Becks, T-Com, Badel1862, Burn, ..)
klubovi (Taboo, Noa, Byblos, Kalypso, Revelin..)
festivali (Ultra Europe, Sonus, Hideout, Outlook, Dimensions, Lost Theory)
.. SAE Institute, Flow Management, DJ Mag..

Klubska scena je okupila tim vrhunskih DJa, producenata, promotora, dizajnera, fotografa, snimatelja i montažera. Između ostaloga nudimo usluge djelomične ili kompletne organizacije i promocije eventa sa sistemom ključ u ruke prema zadanim budžetima, te kompletne produkcije od scenografije do promotivnih materijala. Više o našim referencama potražite u eventima