Skip to main content
  • 17.09.2016.

Deepholic 017: Superlover

Uvučeš se u odijelo, staviš si masku, namjestiš peraje, protegneš se, provjeriš dihalicu i zaroniš duboko, dublje, najdublje u Deepholic!

 
Ljudi bi ti sugerirali da je sve što ima "-holičar" kao sufiks inherentno loša stvar za biti. Svakako ako možeš biti Batman onda budeš Batman, no ako ne možeš (a ne možeš), deepholičar se ne čini tako lošom drugom solucijom, jer sve važne stvari žive daleko od plastike površine, zakopane pod slojevima nametnutih pravila svijeta čekajući one koji su spremni zaroniti.
 
17. u sonornoj bisernoj niski tako stiže podcast na kojem se kao gost pojavljuje gospodin koji je na Deepholic rezidenciji u Carpe Diemu na Hvaru nastupio ovo ljeto, Superlover, i zatresao krov u suradnji Deepholica s berlinskom booking zvjerkom, Wilde agencijom.

 
Neskromni alias Superlover skriva Ferrija Borbása, koji ga je usvojio 2011. i od tada radi kao prevoditelj disca i funka u suvremeni house. Ranije produkcije reflektirale su otiske industrijskog techna i zvukova Berlina, a današnji zvučni potpis kreće se house marginama inspiriranima radom umjetnika kao što je DJ Sneak, Ian Pooley i Daft Punk, a podiji su gorjeli produkcijama poput "Love Me" i "Love Machine" koji je na Beatportu ekspeditivno krenuo na vrh deep house liste, ostajući tamo preko mjesec dana.
 
Čini se da se pri vrhu osjeća sasvim ugodno jer su tamo završila i naredna izdanja "Circus" i "Restless", a mnogo toga divnog sjelo je i u lepezu matičnog mu Mother Recordingsa.
 
No ti se osjeti komotno stiskanjem playa niže i uživaj u podcastu! Sretna ti nedjelja!

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2