Skip to main content
  • barzu
  • 11.05.2012.

Podcast 046: BarZu

BarZu je jedan od dvojice naših pobjednika Burnovog natječaja za Ibiza DJ Residency koje se nastavlja na Electronic Carnivalu u Ljubljani.

Piše: 

Naslovna foto

BarZu

Popričali smo s mladim istarskim DJ-em koji se svojim stilom miksanja i odabirom glazbe izdvojio u 58 prijavljenih i 10 odabranih za finalnu borbu i saznali da se DJ-ingom bavi od 2007. te da je ove godine promjenio stil glazbe. Do nedavno je puštao progressive house sa trance prizvukom, ali shvatio je da tech house/techno najbolje izvlači energiju sa floora.

Za ovakvu vrstu natjecanja kakvo Burn provodi BarZu misli da je odlična prilika za mlade i neafirmirane DJ-e da pokažu svoje umijeće za pultom. Kad je zajedno s Tinom Dobrićem proglašen pobjednikom hrvatskog dijela natjecanja osjetio je olakšanje i sreću.

BarZu se može pohvaliti svirkom s Umekom na Spring Breaku u Rovinju i nastupom nakon Davida Guette u prepunoj zagrebačkoj Areni. Ovoga ga ljeta očekuju nastupi na nekoliko festivala i manjih partya u okolici Istre, dok za nastavak Burnovog natjecanja za Ibiza DJ Residency priprema još bolji set nego u Lemonu.

Mladima koji žele uspjeti u ovom poslu želi iz dosadašnjeg iskustva poručiti: "Pripremite se na dug i težak proboj na scenu, no ako to stvarno želite ništa vas neće spriječit u ostvarenju vašeg cilja."

Za ovu priliku Barzu nam je poslao i posebni mix, koji možete poslušati u nastavku.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2