Skip to main content
  • 2.06.2016.

Podcast 107: Dubok b2b El Commando

Braća Dubok i El Commando na gornjem flooru splitske O`Hare sviraju techno set na našem KS Takeover Split partiju 3. lipnja, a ovaj podcast je uvertira za taj događaj.

Piše: 


El Commando je Luka Šimić iz Splita, poznat i pod sinonimom Nortrom. Od starijeg brata Duboka otkrio house i techno koji vrte na Beatslapu.

Dubok već godinama živi u Zagrebu, gdje radi i kao grafički dizajner. Suosnivač je audiovizualnog kolektiva Loop Junkies, u kojem od 2004. godine djeluje kroz razne uloge – kao promotor, VJ, grafički dizajner i DJ.

Svojim setovima, u kojima se nađe svašta, od post-dubstepa do techna, razdrmao je i male i velike i festivalske floorove. Nastupio je na Outlooku, Hideoutu, Seasplashu, Voi'Sa, Atlantisu i Burning From The Beach festivalu, a pozornice je dijelio s imenima kao što su Mickey Pearce, Roska, Seiji, Zed Bias, Herbaliser, A Guy Called Gerald, LTJ Bukem i drugi.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop