Skip to main content

Techno Slovenka i rezident Boogalooa za 29. Juicy Stereo!

Oduvijek si osjećao posebnu naklonost prema stvarima koje su sočne? Prema voćkama, tortama, poljupcima… (umetni sam svoju preferiranu sočnost ovdje), a evolucija ti je dala dva uha baš zato što je stereo način postojanja mnogostruko bolji od svoje mono inačice. 

 
Spojiš oboje, umješaš Zoroolsa u jednadžbu, ugrabiš komad etera, dogovoriš se s domaćom elektroničkom ergelom da podjele s krdom svoje najsočnije glazbene stvari i voila –  imaš Juicy Stereo radio show, koji uspješno okuplja uhad već dvije i pol godine, šireći se paralelno na svjetske radio postaje.

 
Čanija iza aliasa Zorools možda ne znaš osobno, ali znaš ga kao Zorana koji stoji iza jednog domaćeg radio sna i vjeruje u moć zajedništva radio etera, bez da ignorira digitalno kao svoju podršku. Jednomjesečni oblizek, izvan stvarnog vremena emitiranja, svakako možeš uhvatiti i o svojoj vlastitoj komociji kasnije na Juicy Stereo Mixcloud računu, gdje je svaki mix ujedno i slobodan za download. No danas smo ovdje da vas specifično povedemo 29. epizodom. Pridružuju nam se Shipe i Marta. Prvih sat vremena nosi Shipe, trenutni rezident Boogalooa i Future Scopea, a drugi preuzima slovenska techno dama s Analogue Digital label obiteljskog stola, Marta.

 
U maniri Dinastije ili Santa Barbare očekujemo u jednom trenutku udariti i troznamenkast broj epizoda, stari, smežurani i još uvijek uštimani u sočnu glazbu, pa do tada enjoy uz svoju današnju soničnu priču na Mixcloudu, ili pak skokni na Instagram i Facebook za ekstra info iistraživačkog lutanja!
 
brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2