Skip to main content
  • How Convinient SeXeS
  • 26.10.2011.

How Convinient – SeXeS

U digitalnom svijetu je informacija besplatna,a prodati album je nemoguća misija. Bend se odlučio pokloniti svoje autorske audio informacije u nadi da će doprijeti do što više ljudi.

Naslovna foto

How Convinient SeXeS

Smatramo da je najvažnije da naša muzika dojaše do što više ušiju i da ljude potakne na stvaranja svoje muzike, ples ili  razmišljanje. Album je kompilacija pjesama koje su nastajale u samom početku formiranja benda, Nevino smo pristupili, sa dozom sarkazma pisali tekstove i krajnji rezultat je tih 11 pjesama. Nema emocija skrivenih u njima, a jedino u što smo sigurni je da želimo raditi još bolje pjesme.”

U želji da zabava postane njihov moto, a ne trenutak How Convinient su svrstali u elektro, pop, disco glazbenu atrakciju koja je dosad uživala radeći produkciju vlastite, ali i remiksirajući tuđu glazbu, dok su se u ulozi izvođača pokazali kao pravo osvježenje za domaću klupsku scenu. Osim kvalitete, melodičnosti i plesa kao glavnih smjernica glazbe kojom se bave zajedničko im je da dolaze iz Zagreba, pršte energijom, vole domaću produkciju i hrvatske autore, a ni namanje ih ne plaše izazovi publike.

Donosimo vam besplatan download slijedeća 3 dana – album prvijenac "SeXeS". Uživajte!

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk