Skip to main content
  • 2.05.2012.

Special 011: Bushwacka – Aurora, Primošten, 17.08.2001.

Aurora klub je 17. kolovoza 2001. ugostila tada vrlo aktualnog i cijenjenog izvođača Bushwacku. Jutro se naravno dočekalo s pjesmom „Love Story“.

Piše: 

Naslovna foto

Layo & Bushwacka!


Bushwacka je osim miksanja po odličnom glazbenom ukusu i razumijevanju s publikom poznat i po rezdencijama u klubovima poput The Enda (London), Panorama Bara (Berlin), Womba (Tokyo) i naravno Spacea (Ibiza) te po remixu pjesme "Billie Jean" od Michael Jacksona.

2001. je bio jedan od iščekivanih izvođača u klubu Aurora u Primoštenu, jer ako vratimo vrijeme unatrag sjetit ćemo se da je svaki party tih godina završavao hit singlom Layo & Bushwacka „Love Story“, a mnogi od vas sjetit će se i samog partija. Set iz Aurore tada se tražio kao suho zlato jednako kao što se tražila i ulaznica više.

Neprestano slušamo o „starim dobrim vremenima“ pa u susret 15. obljetnici Omegaritma koja se održava 12. svibnja. u Aurori „stara dobra vremena“ možete ponovno doživjeti u našem special dowloadu drugog dijela Bushwackinog seta iz Aurore. Uživajte!

{enclose /special/OmegaRitam_pres_Bushwacka@Aurora_17.8.2001part2.mp3}

Download
(desni klik, save link as)

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk