Skip to main content
  • Echo festival
  • 11.06.2012.

Special 013: Doubting Thomas live – Cable, London, 17.05.2012.

Aurelien aka Doubting Thomas što na hrvatskom znači nepovjerljivi Toma, dao si je ime po biblijskom liku, no ono što dolazi propovjedati ovog ljeta u Makarsku nije religija, ali je vjera u glazbu.

Naslovna foto

Echo festival

Relativno novo ime UK underground scene, rođeni Francuz s prebivalištem u Londonu Doubting Thomas nastupa ovog ljeta na Echo Festivalu u Makarskoj, pa smo odlučili upoznati ga pobliže.

Svoj glazbeni put započeo je 1998. kad je njegova dječija opsesija bubnjevima i ritmom postala nešto više. Produciranje downtempa i elektroničkih zvukova odvelo ga je do prvih izdanja, a izdanja su ga ponukala da se u 2000. preseli u London. Underground scena u Londonu uskoro je postala glavni fokus Aurelienovog puta koji je izrodio suradnje i projekte s londonskim underground glazbenicima, a danas  su sekvence unutar zvuka, reakcije uma i tijela, kao i interakcije slika preko glazbe glavne ideje koje stoje iza Doubting Thomasa. Kako bi što bolje razumijeli kako zvuči Doubting Thomas poslao nam je svoju najnoviju live PA snimku iz Cable kluba u Londonu, koji možete downloadati u nastavku ili ga uživo poslušati na Echo Festivalu u Makarskoj za malo manje od dva tjedna. Uživajte!

{enclose /special/Doubting_Thomas_live_Cable_London_1705_2012.mp3}

DOWNLOAD
(desni klik, save link as)

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk