Skip to main content
  • 20.04.2016.

Sono Koloro – audio-vizualni spektakl koji je oduševio Šibenik

Sono Koloro je audio-vizualni spektakl kakav još nismo imali prilike vidjeti u Šibeniku.

Piše: 


Objedinio je zvuk, boje i sliku, a održao se u šibenskom kazalištu 3. veljače u organizaciji glazbene udruge mladih Tremolo, benda The Fogsellers i riječkih umjetnika Tetraparalelopiped.

Budući smo već surađivali s riječkim Tetraparalelopipedom, skupa s dečkima iz udruge Tremolo došli smo na ideju da napravimo neku predstavu u kazalištu. Prvo smo se dvoumili hoće li to biti klasični koncert ili baš predstava i na kraju smo se odlučili za tematski audio-vizualni performans koji će prikazati naše viđenje nastanka i evolucije otkrio nam je Mirko Rak iz Fogsellersa koji kaže da takvo što u Šibeniku još nije viđeno.
{youtube}B-EfAM81SWo{/youtube}

Dečki iz Fogsellersa zaduženi su za glazbeni dio priče te su za tu priliku pripremili poseban glazbeni program koji je mješavina chill out glazbe i jazza. Riječki umjetnici su prikazivali isječke iz filmova, a Varoš media se brinula o interaktivnim projekcijama pa je svaki zvuk pratio određene boje kako bi doživljaj bio potpun.

Izvor: www.sibenik.in

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2