Skip to main content
  • adam beyer
  • 10.10.2012.

100 izdanje Beyerovog Drumcodea

Kao ljubitelj techna sigurno ste bar jednom zavirili u kolekciju izdanja Drumcode labela zbog kojeg se Švedska percipira techno destinacijom.

Naslovna foto

Adam Beyer

Naravno za to je prije svega zaslužan njegov vlasnik Adam Beyer koji je label osnovao 1996., a nedavno je objavio 100 jubilarno izdanje ‘The Color Out Of Space’, futurističku melodiju s odjekom zvona i karakteristikom klasične techno melodije.
{youtube}PPqq8ou4nKA{/youtube}

Osim Beyera za uspjeh njegovog labela zaslužni su i mladi techno talenti koji okupljaju svoju publiku, dok za „gazdu“ imaju samo riječi hvale. Primjer su Manic Brothersi koji su pod Beyerovim utjecajem i prije svog prvog izdanja već "rasturali" švedske klubove.

{soundcloud}https://soundcloud.com/manicbrothers/manic-brothers-custom-illusion{/soundcloud}

100. izdanje osim singla ‘The Color Out Of Space’ na B strani sadži singl ‘Lovecraft’ napravljen u suradnji s Idom Engberg, a Drumcode će zasigurno sa svojim izdanjima i producentima te ekspanzijom na američko tržište uskoro brojati novih 100. Adam Beyer nastupa na ovogodišnjem Amsterdam Dance Eventu.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk