Skip to main content
  • watergate
  • 27.04.2010.

dOP – Watergate 06

Francuski house trojac dOP su preuzeli na sebe slijedeće izdanje Watergate mix serijala.

Piše: 

Naslovna foto

Watergate

Po nekim glasinama, dobili su ovu čast ispred nosa Ricardo Villalobosu i to zbog toga što se na cijelom mixu nalaze samo nove pjesme ovog sastava.

"Ovaj mix treba predstaviti kako mi pravimo muziku, sami, sa prijateljima ili sa producentima koji nas inspiriraju," izjavili su trojac, koji je uvijek bio nešto između live nastupa i produkcije. Iako izdaju svoju muziku na pločama kao house ili techno izvođači i to na etiketama poput Eklo i Circus Company, oni su ustvari bend, u čijem se asortimanu nalaze vokali, saksofon i klavijatura, a to se sve naravno kombinira sa elektronikom.

Na Watergate 06, fokus je na njihovoj produkciji ali to uključuje i još neke producente.

Počinje kao live album sa bukom koju stvara publika sa jednog od njihovih nastupa u Watergate-u, pa prelaze na pjesme koje su nastale u kolaboraciji sa drugim producentima kao što su Noze, Wareika i Mathias Kaden, i sve to je vješto umiksano i liči na klasičan dj set. Na svih trinaest pjesama koje se nalaze na CD-u, samo je jedna nastala bez ovog trojca i to "Call the Shots" od Art of Tones i to Motor City Drum Ensemble Mix.

Miks će pratiti i vinyl izdanje koje će sadržati četiri ekskluzivne pjesme. dOp su najavili izdanje svog prvog albuma kasnije u toku 2010. godine.

Piše: www.happynovisad.com

Tracklist

01. Enliven dOP Acoustic – The Dust (Recorded Live at Watergate)
02. dOP & Nôze – Les Fils du Calvaire
03. Aquarius Heaven & dOP – Before You Go
04. Daniele Papini & dOP – Carte Blanche
05. dOP & Seuil – New York
06. dOP – Stock Option (Tiefschwarz Remix)
07. Mathias Kaden & dOP – The Ceremony
08. Seuil & dOP – Glory Hole
09. Catz & Dogz & dOP – Deaf Wagrant (Selianka Edit)
10. Wareika & dOP – Play Play Play
11. Art of Tones feat. Jaw – Call The Shots (Motor City Drum Ensemble Remix)
12. Khan – Candy Girl (dOP Remix)
13. dOP – Goodbye

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2