Skip to main content
  • Fat Freddys Drop

Fat Freddys Drop najavili novo izdanje!

Headlineri prošlogodišnjeg Outlook izdanja, Fat Freddys Drop, novozelandska dub, roots, reggae atrakcija, odličnih vokala i ritmova, najavili su novo izdanje nakon skoro 4 godine pauze.

Piše: 

Naslovna foto

Fat Freddys Drop

9 puta platinasti, ovaj sedmeročlani novozelandski bend oduševio je sa svoja 2 prva studijska albuma (+ 2 live izdanja), a sada, nakon 4 godine pauze, za ovu godinu najavljuju novo izdanje Blackbird, animirani i ilustrirani album.
{youtube}cFOEdMUP4io{/youtube}

Fat Freddys Drop teško je svrstati u neke žanrovske ladice, jer sviraju i spajaju sve od rootsa, duba, reggaea, jazza, bluesa, i elektronike, a posjetitelji njihovih koncerata teško opisuju atmosferu, osim s izvrsno.

Blackbird su najavili nastupom u studenom u Sydneyu i poznatoj Opera House, a sada možete pogledati i videospot snimljen za prvi singl Silver And Gold, kojeg kao i neke druge FFD stvari, možete besplatno donwloadati na njihovom Soundcloudu, a ovaj mjesec će izaći kao 12'' vinilna limitirana edicija.
{youtube}x_hh281Qp-4{/youtube}

Ako još niste, a dok s veseljem čekamo Blackbird, svakako se upoznajte s njihovim ranijim radovima, a pogotovo hitom koji ih je i vinuo na svjetsku razinu – Midnight Marauders.


alt

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop