Skip to main content
  • alt
  • 29.10.2014.

Guetta i suradnjama natopljena tracklista novog albuma “Listen”

Što se to događa 24.studenog zbog čega ćete si poželjeti navući rukavice, dramatično prebaciti šal, nataknuti kaljače i zapaliti u grad plesati na ledenom asfaltu?

 
Stiže novi album Davida Guette koji je odlučio obilježiti samo jednom riječju “Listen”. Na njemu se smjestilo 18 traka zaista impresivnih suradnji sa svih strana glazbene lepeze. Do sada ste zasigurno ponekad derali glasnice u tušu ili klubu na stvari Emeli Sande, scripta, Johna Legenda, Siu , Niki Minaj ili proplesali noći na “Am I Wrong” Nica & Vincea. Svi oni u novom ruhu pune Guettinu tracklistu na kojoj se ovoga puta elektronika spaja sa klavirom, gitarom i violinama.

alt

 
David je već i prije objave trackliste dugo očekivanog šestog izdanja najavio da će ovaj album biti iskorak iz njegove dobro poznate domene kojom puni stadione i polja i mnogo osobniji od anthem poskočica na koje smo navikli. No kako izvođači ovo kažu više manje za svaki svoj novi album ostaje nam samo da provjerimo sami.Volite li njegov rad uopće ne sumnjamo da će ove trake pronaći mjesta na vašim tracklistama, a niste li impresionirani njegovim prethodnim radom dozvolite si priliku da budete ugodno iznenađeni. Puna tracklista vas čeka niže pa ti vidi.

alt

 
TRACKLIST:
 
1. Dangerous (feat. Sam Martin)
2. What I Did for Love (feat. Emeli Sande)
3. No Money No Love (David Guetta & Showtek) [feat. Elliphant & Miss Dynamite]
4. Lovers on the Sun (feat. Sam Martin)
5. Goodbye Friend (feat. The Script)
6. Lift Me Up (feat. Nico & Vinz)
7. Listen (feat. John Legend)
8. Bang My Head (feat. Sia)
9. Yesterday (feat.Bebe Rexha)
10. Hey Mama (feat. Nicki Minaj)
11. Sun Goes Down (David Guetta & Showtek) [feat. MAGIC! & Sonny Wilson]
12. S.T.O.P (feat. Ryan Tedder)
13. I’ll Keep Loving You (feat. Jaymes Young & Birdy)
14. The Whisperer (feat. Sia)
15. Bad (David Guetta & Showtek) [feat. Vassy]
16. Rise (feat. Skylar Grey)
17. Show Me Down (feat. Skylar Grey)
18. Dangerous (Robin Schulz Remix) [feat. Sam Martin]
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk