Skip to main content
  • alt
  • 21.08.2015.

Hot Natured i izvan-planetarno dobar ljubavnik

Nakon debitantskog performansa na ovogodišnjoj Coachelli Hot Natured objavljuju novi materijal za Emerald City.

 
Streloviti uspon prema zvijezdama započeo je osvajanjem ljestivica hitom “Benediction” prije dvije godine i čini se da se američka četvorka nema apsolutno nikakvu namjeru usporiti i izlazi s novom bombom “Off World Lover”
 
Ovaj onosvjetski ljubavnik, koji zna karnalne tajne nedostupne običnim smrtnicima, hoda užetom razapetim između house himne i pop klasika u kojima suptilni vokali savršeno sjedaju među futurističke analogne zvuke koje smo već uopznali iz Hot Natured radionice.

alt

 
Traka ujedno označava novi i zreliji pristup mlade ekipe glazbenika a u ruke je uzima i bristolski Will Clarke koji ju preoblikuje za klupski kružok kroz putena lomljenja pod krinkom basa i ibiškog house senzibiliteta po kojemu ga već poznajemo. Obje trake, i original i njena više klupski orijentirana inačica našle su dom na Emerld Cityju u vlasništvu Jamie Jonesa i Leeja Fossa i udarit će zvučne valove 18 rujna.

alt

 
Hot Natured su tako postali najznačajniji novaci koji su načinili uspješan prelazak iz undergorunda u glasna svjetla velegrada. Sačinjeni od Jamiea Jonesa, Leeja Fossa, Alia Lovea i Luce Cazala pod pojasom drže već tri velika hita: ‘Reverse Skydiving’, ‘Forward Motion’ i ‘Benediction’. Drugi album eklektične četvorke najavljen je za 2016
 
Za malo okusa onoga što nas čeka na glazbenom nepcu skoči na narančasti zvučni oblak.
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk