Skip to main content
  • alt
  • 20.10.2014.

Hot Since 82 u zvuku do koljena

Mixmag je za ovog izvođača, pravim imenom Daley Padley, naveo da je njegova pojava na sceni bila “meteorska”. Iz anonimnosti britanac se uspeo na pomalo neoubičajen način i od 2012. počeo djelovati pod spomenutim imenom.

 
Kao jedan od petero klinaca sa različitim ukusom u glazbi i ocem koji je, restaurirajući stare Volksvagen bube u njih ugrađivao velike zvučne sisteme, Daley počinje osjećati zov glazbenih puteva i sa 14 kreće upoznavati scenu, dok sa 17 već  svakog vikenda vrti setove od 12-13 sati u lokalnom klubu.
 
Uskoro se pročulo za neumornog mladca za miksetom i Padley 2006. dolazi do Ibize ali stvari se zaista pokreću tek kada se tamo zatekao 2010. na jednom afteru i glazba je odjednom stala. Padley je povezao svoj iPhone na zvučnike kluba i igrom slučaja pustio jednu od svojih stvari na kojima je radio iako nije bila dovršena. Priča se proširila kao šumski požar i ova traka, imena “Let It Ride”, izlazi 2011. pod okriljem Noir Recordingsa. Začuđujuće popela se do trećeg mjesta Beatportove deep house ljestvice.
{youtube}EvqFTy83ZFg{/youtube}
 
Kombinacija sreće i truda otvorila je vrata i 2013. Hot Since 82 se našao i u Pete Tongovom Essential mixu  na BBC Radio 1.  2014. stvara svoj label “Knee Deep in Sound” koji povezuje s novim imenom i cilj mu je promovirati mlade umjetnike koji tek dolaze i nose sa sobom onaj pravi underground vinilni zvuk.
 
No ovoga puta pod okriljem vlastitog labela kao i Ultra Recordsa izdaje osobni miks koji ćete moći poslušati 17. studenog a na njemu će se nači već dobro poznate  stvari kao što su ‘The Core’, ‘Restless’, ‘Somebody Everybody’ i ‘Time Out’.  Hot Since 82 trenutno se nalazi na svojoj turneji po Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj i već vidimo da ovog gospodina još čekaju velike stvari. 
{youtube}Ik8YJ0fpguo{/youtube}
 
Zanima li vas popis traka na izdanju, izvolite: 
 
01. Moodtrap – Lemonhead
02. Kamero – Ikarus
03. Exacta – Time
04. Hot Since 82 – Time Out
05. Several Definitions – No Drama
06. Ross Evans – HoneyTrap
07. The Scumfrog – Wave2
08. Exacta – Home
09. Traumer – Hoodlum
10. Joal – Interlude
11. Hot Since 82 ft. Alex Mills – The Core
12. Hot Since 82 ft. Black Box – Somebody Everybody
13. Hot Since 82 ft. Alex Mills – Restless
 
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2