Skip to main content
  • Monotek
  • 13.03.2011.

Kornatski kanal – Monotek

"Kornatski techouse ribar" kako za sebe voli reći Ivan Turčinov novim uratkom 'Channel' prezentira svoj projekt Monotek. U smjeru Kornata ovaj put glazbeno je otplovio Examine kako bi provjerio koliko je dubok taj kanal.

Naslovna foto

Monotek

Audio-vizualni  projekt Monotek iza kojeg se nalazi nadareni mladić s Kornata Ivan Turčinov uzdanik je domaće etikete Home Made Electronica i predstavnik nove generacije konceptualne underground scene. Svoju glazbu najradije prezentira kroz live actove baš kao i njegov istomišljenik Examine koji se osvrnuo na Monotekov novi uradak simboličnog naziva 'Channel' kojim najavljuje novi EP. Slušajući stvar već se zamišljamo kako jedrimo Kornatskim kanalom pokraj prekrasnih otoka jadranske obale. Na putu srećemo Examina koji je upravo poslušao 'Channel' i kaže:

"Technoidno dubok, Monotek ovaj put donosi vrlo interesantan tool koristan za klub i po doma, jednakim intenzitetom pokrečući i tijelo i sive stanice zadužene za percipiranje dobre glazbe. Ostaje vjeran svom repetitivnom zvuku i dovodi ga na jednu višu dinamičnu razinu. Najzreliji njegov uradak do sada."

Ako ih dosad niste imali priliku čuti uživo projekt Monotek  i Examine na listi su našeg rođendaskog partija u Boogaloo 02. travnja. Idealna prilika da ih upoznate, a do tad kao i mi uplovite u Monotekov 'Channel' .

{soundcloud}https://soundcloud.com/monotek/monotek-channel-original-mix{/soundcloud}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop