Skip to main content
  • 23.07.2016.

Loco Dice i underground suicidi!

Nakon što je Zadar sinoć plesao uz Loco Dicea na HYTE festivalu, vrijeme je za zvučne suicide.

 
Ne stvarne, naravno, jer tko zna ima li u zagrobnom životu glazbe (stvara li svatko svoj raj tada trešti neprekidno). Suicidi stižu kao novo izdanje gospodina Loca naziva pod punim imenom "Underground Sound Suicide Remixes". Istoga dana kada je prosipao note po ulicama tvoga Zadra, svježe ispod preše, izašao je i novi remix paket višestruko hvaljenog LP-a iz 2015. ‘Underground Sound Suicide’, a EP slijedi travanjsko izdavanje remixa glavne trake albuma "Get Comfy".

 
Svježe, iznova oživljene i provučene kroz raznovrsne estetike, trake stižu u remix modusu velikih kao što su Henrik Schwarz, Chris Liebing, Jimmy Edgar, Kenny Dope, Kerri Chandler i Bambounou, kao i novo pridošlica poput Frizzoa i Pulshara. Rezultat je raznovrsna ljetna kolažna kakofonija u kojima Chris Liebing dodaje nešto žešću techno štukaturu, Bambounou stvara suptilni mix bez vokala, dok Pulshar zauzima opušteno reggae stajalište.
 
Što se tiče originalnog albuma, na čijim temeljima izrastaju mixevi, ‘Underground Sound Suicide’ se pojavio kao drugi samostalni album slijedeći, "7 Dunham Place" iz 2008., a izdanje sjeda u sredinu zaposelnog turnejama zasićenog ljeta u kojem Loco drži u rukama ibišku HYTE rezidenciju u Amneziji.

 
Remixeve možeš uhvatiit ovdje, za tracklistu skoči niže, pročitaj Locov intervju ili se pak pobrini da ga uhvatiš i na podijima nadolazećeg Sonusa i ugrabi si upade po specijalno prekrasno prilagođenim cijenama za Ex-Yu područje.
 
Tracklist
1. Party Angels (feat. JAW) [Henrik Schwarz remix]
2. Sending This One Out (feat. Just Blaze) [Kenny Dope O’Gutta Beats)
3. Keep It Low (feat. Chris Liebing) [Jimmy Edgar Remix]
4. You Shine (feat. Pulshar) [Kerri Kaoz Chandler Dub Mix]
5. Keep It Low (feat. Chris Liebing) [Bambounou Remix]
6. Sending This One Out (feat. Just Blaze) [Frizzo Remix]
7. Keep It Low (feat. Chris Liebing) [Chris Liebing Mix]
8. You Shine (feat. Pulshar) [Pulshar Remake]
9. You Shine (feat. Pulshar) [Just Be’s On the Keys Remix]
 
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2