Skip to main content
  • alt
  • 20.04.2014.

Novi Mr. C

Mr. C najavio je skorašnji izlazak novog mu EP-ja, “Innuendo”, kojeg pak potpisuje zajedno s  detroitskim producentom Noëlom Jacksonom pod imenom East LA Tek.

 
“Innuendo” je prvi EP koji  je ovaj dvojac isproducirao, te je snimljen  pomoću prave studijske opreme među kojima su i Nord Lead 2, Moog bass i Roland 303, a nadahnuće su pronašli u činjenici da su obojica stranci u Los Angelesu. I dok ste s Mr C-jem i njegovim  radom upoznati, Noël Jackson je vlasnik labela Hypertone, a njegove trake vrte imena kao što su Derrick May ili Jimmy Edgar.
{youtube}nN9_46kOQGc{/youtube}
 
Zajednički EP donosi četiri trake inovativna zvuka, spremne za razvaljivanje plesnih podija, a otvorna traka “Back Alley” donosi prljavu bas liniju potpomognutu acidom. “Addictive Box” odlikuje se svemirskim zvukovljem s pregrštom syntheva dok je “She’s An Eleven” nešto žešće techno naravi. EP zatvara “Come Again”, stvar ghetto tech duha i koja vas, prema momcima, lansira u galaksije. “Innuendo” izlazi 30. svibnja na labelu Mr C-ja, Superfreq.
{youtube}zqDmXxnrW0w{/youtube}
 
Popis traka:
1. Back Alley
2. Addictive Box
3. She’s An Eleven
4. Come Again?
 
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2