Skip to main content
  • 2.01.2016.

Prve trake 2016. su već ovdje!

Baš kao što nove godine označavaju rezove, poderotine i razdijelnice u tkanini stvarnog i stavljanje novog slidea na grafoskop povijesti, uvijek volimo pronaći prvo bilo što u njihov osvit.

 
Pa tako se šire obavijesti o recimo prvim klincima rođenim u novogodišnjoj noći, prvom ovom ili onom, ali mi smo ovdje da proglasimo nekoliko prvih glazbenih izdanja koja su izašla u startu 2016. Dok većina stavlja ključeve u bravu ureda, gasi poslovne mailove na nekoliko dana i koncentrira se isključivo na relaksaciju, tekući društveni lubrikant alkohola ili pune blagdanske stolove, glazbena industrija je pod punim opsadnim stanjem, pa je tako na noć prelaska iz Stare u Novu već nikunulo nekoliko izdanja.
 
S novom stvari stižu Axwell Λ Ingrosso. Naslova "Dream BIgger" čini se da su sami sebi odred navijačica i u generalnom duhu novih početaka stvaraju manifest za godinu pred njima. Stvar je službeno izašla kao soundtrack na pozadini videa koji je sastavljen od poprečnog presjeka highlighta godine koju smo ostavili u stranicama povijesti.
{youtube}9hKF_EXMt6k{/youtube}
 
Druga novogodišnjača izašla je iz ruku Martina Garrixa. Nazvana "Bouncybob" nastaje u suradnji sa još jednim mladim prstima i to onima 16-togodišnjeg Maesta kao i Justina Myloa. Zasigurno jedan koja će odzvanjati velikim EDM pozornicama 2016.
{youtube}uiyUOrr5Ieo{/youtube}
 
I treći bivši mafijaš je započeo novih 365 s nečim sasvim novim, s jednim ekperimentom. Riječ je o traci "Anthem" na kojoj isprobava ruho novijeg tvrđeg elektro zvuka koji odskače od Alessa na kojega ste do sada navikli.

 

 
Pa eto! Nova era, nove pobjede, nova glazba i nove priče. Tko zna što nas sve čeka u narednih 12 mjeseci, ali biti će luda vožnja do njenoga vrhunca. Sretna vam svima Nova dragi naši! Neka ovo bude godina kada dobijete sve za čime žudite, na flooru i izvan njega!
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk