Skip to main content
  • 30.07.2016.

Steven Maar baca funky groove s “Life Comes On”!

Mama ga zove Stjepko, tata je pridonio s onim dijelom Marenić, a ti, s beatom bogatom krvi u veni, ga poznaješ pod aliasom Steven Maar.

 
Prvi zrak udahnuo je 1986. na sisačkim ulicama da bi već osnovna škola donijela zaljubljenost u mašinsku sintetičku glazbu, a inicijalne inklinacije da je sve što želiš zaista moguće dolaze s osvajanjem titule najboljeg remixera himne Love Paradea 2007. Godine stanke i vraćanja perijanerskom stažu nauštrb produkcijskog čule su signalne trublje novih početaka 2012. i nastaju trake na labelima poput "Sound Trip Records" i "Jill Recordings", a stvar "No Way Back" pada u ruke i samom Fedde Le Grandu, da bi 2013. i 2014. držao i rezidenciju u Sail2Europe Ultra teamu.

 
Na vremensku crtu sjelo je nekoliko gaža po Zagrebu, rezidencija u Gjuri 2 kao i rađanje i rast Emergency Music branda putem kojega zajedno s prijateljem G&G-em jaše pod zastavom oživljavanja domaće scene kvalitetnim glazbenim eventima. Izdanja bujaju i dalje i flanerski luta globusom u potrazi za najboljim vokalima koje bi nakalemio na note i ritam, pa tako suradnja s Nastyom iz New Yorka, koja opravdava svoje ime "Phenomenal", završava u Beatportovoj top desetki, s Ivanom Rollinsom nastaje traka "Dreams Won't Wait" s preko milijun pregleda…
 
I novo ljeto je ovdje, a s njime se na vrućem asfaltu rađa i svježe izdanje puno života, natopljeno grooveom, samo što ne pukne i ne prelije se preko tebe koliko je funky, "Life Comes On". Kako je strašno baš jako jako neminovno i neodgodivo hitno da plešeš ove subote, traka ispada s Emergency Music labela, a Stjepko vjeruje u svedostupnost dobrih stvari i svemoćnost dobrog ritma kao potencijala liječenja i traku možeš downloadati slobodno i free i koristiti kako želiš, od pozadine za kuhanje šalše, preko plesa na nekom mračnom podiju ili open airu,do ranojutarnje budiice da potjera boju u obraze! Izvoli stisni play, baci uho i uživaj!
 

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2