Skip to main content
  • alt
  • 15.04.2014.

Suradnja Royksoppa i Robyn

Norveški dvojac Röyksopp najavio je skorašnji izlazak mini albuma na kojem surađuju s dragom im prijateljicom i pjevačicom Robyn, “Do It Again”.

 
Torbjørn Brundtland i Svein Berge već su ranije surađivali sa švedskom pjevačicom i to 2009. godine na Röyksoppovu  albumu “Junior”, a oni su potom vratili uslugu produciravši njenu pjesmu “None Of Dem” godinu dana kasnije. “Do It Again” je njihova prva suradnja od 2010. godine, a opisali su ju kao akumulaciju i sinergiju između njih troje. “Htjeli smo biti različiti, ali opet kohezivni u glazbenom izričaju te je sve osmišljeno kao spoj popa i umjetnosti”, otkrio je dvojac.
{youtube}Nek-IvGpe0w{/youtube}
 
“Jednostavno smo htjeli napraviti nešto zajedno”, nadodala je Robyn nastavivši kako imaju osjećaj da su postali bend te ne čudi kako će i poći na zajedničku turneju koja počinje nastupom na Sonaru 19. lipnja. “Do It Again” donosi pet pjesama te izlazi 26. svibnja na labelu Dog Triumph.
{youtube}lzjnlf8yZIw{/youtube}
 
Popis pjesama:
01. Monument 
02. Sayit
03. Do It Again 
04. Every Little Thing 
05. Inside The Idle Hour Club 
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop