Skip to main content
  • the advent
  • 8.09.2012.

Techno je trebao Adventovu intervenciju

Jedan od pionira na techno sceni i netko tko ima potpuno pravo intervenirati po pitanju novog i starog techna kreirao je novi album koji ga ujedinjuje.

Naslovna foto

the advent

Malo je reći da se radi o vraški dobrom albumu nazvanom upravo „Sonic Intervention“, no riječi kojima bi ga opisali su moćan, pumpajući, mišićav, nepretenciozan, nevjerojatno akustičan od početka do kraja.
Svaka je pjesma obložena u dobro osmišljenim teksturama s funky okusom.

Ovo je prvi Adventov album još od 2005. i albuma T.R.I.N.I.T.Y. koji je objavio za Tresor i odličan album kad se želite pripremiti za dugotrajno partijanje cijelu noć.

„Sonic Intervention“ izlazi za Cari Lekebuschov H-Productions label 24. rujna, a evo što je bila misao autora dok ga je stvarao:
Htio sam napraviti nešto poprilično osobno i ući malo u prošlost kako bih dobio inspiraciju od glazbenih utjecaja koji su me oblikovali te stvoriti album koji reflektira sve glazbene žanrove koji su utjecali na mene tijekom godina, elektro, tech house, elektronika, ne samo techno. Glazba budućnosti sastavljena od prošlosti, i namijenjena ovom trenutku“.

Poslušajte!

{soundcloud}https://soundcloud.com/h-productions/sets/hpx67-the-advent-sonic/{/soundcloud}

Tracklist
1. Present Voyage
2. Gamora (A.D.I.N Mutation)
3. Arrival
4. Body Count
5. Disco Diva
6. Need House (A.D.I.N Mutation)
7. Get Up feat. Jason Fernandes
8. NZT feat. Industrialyzer
9. Electric Pandemic

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk