Skip to main content
  • 29.01.2016.

Thianov berlinski slobodni pad u deep house!

Srđan Thian zagrebački je momak koji je mladost proveo hodočasteći po zagrebačkim kultnim klubovima i upijajući glazbeno znanje oko centra. 

 
Prvi partyji bacili su mrežu oko srca i stopala sredinom 90-ih i sa podija se seli za pult. Ovaj suosnivač Tetraplan partyja u Valnetinu ubrzo je počeo svirati i internacionalno i 2011. je donijela definitivno preseljenje u glazbenu meku Berlina, gdje sada suvereno vitla rezidentskom palicom Anna Hirsch bara i surađuje s Affect Recordingsom iz Manheima.
 
I upravo s Affect Recordingsa će 12. veljače ispasti novo Thianovo izdanje naziva Free Fall. Slobodan pad je obično koban, ali i ultimativni osjećaj slobode izvan ralja okrutne zemaljske ljubavnice gravitacije i najbliže što ćeš ikada doći ptici nisi li učahuren u limenku s krilima.

 
Euforija u kojoj na tren zaboraviš neizbježan tresak o tlo uhvaćena je u pet traka, dvije Thianove autorske i tri remixa naslovne trake, a na sve možete glatko skliznuti digitalnim streamom na Soundcloud:
 
Thian – Free Fall 
Thian – Atmosphere 
Thian – Free Fall (Benjamin Takats Remix) 
Thian – Free Fall (Resilient Remix) 
Thian – Free Fall (Thane Percu Remix) 
 
Sasvim je lako biti lutalica i izgubiti se u slojevima zvuka gdje se duboke linije basa u mraku strastveno ljube s atmosferičnim neuhvatljivim melodijama. Dvije svježe složene deep house trake inspirirane su DJ setovima koje Thian redovno sipa na svojoj Studio Mitte rezidenciji. Kako živiš u doba u kojem original gubi svoju strogu auru i postaje samo početna točka za mutacije, previranja i involucije u sebe samoga, na izdanju su se našla još tri remixa internacionalnih umjetnika koji iskušavaju kako Thian zvuči kada se njegovo djelo progura kroz žanrovsku žičanu ogradu. Sretno vam nadasve ovo mirno popodne petka. Sjedni, opusti se, stisni play i pusti Thiana da vodi u slobodni pad!
 
 
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk