Skip to main content

Wiggle Records za obiteljski stol prima Malesha!

Splitske gore list, Ivan Maleš, odrastao na jednoj od najrasplesanijih domaćih lokacija na kojima je rođena i tvoja Klubska, Splitu. U proslavljenom gradu pod Marjanom zakoračio je u novu etapu karijere pridruživši se globalnoj label bombi Wigglea.

 
Tebi poznatiji u plesom natopljenom mraku kao Malesh, pliva kraul u svemu onome s zvučnim i elektroničkim predznakom od 2008. a korijeni niču iz žive alternativne glazbe, dok su se danas bure inicijacije smirile i domom zove sporiji mračniji tech house groove.

 
Prvi zamasi u velikom bazenu produkcije uspješno su se popeli na vrhove top lista labela, a već prvo izdanje uhvatilo je kao osobni odabiri i osoblje Beatporta, dok je za drugo dobio i oduševljeni feedback britanske house legende Mr.G-ja, a remix je u ruke voljno odmah preuzeo i Marko Nastić.
 
Kako vrijediš više što se više posvetiš rastu i učenju u svojoj odabranoj branši tako je i Ivan proveo neko vrijem na ljubljanskom SAE institutu i sada je ponosni vlasnik diplome audio inženjera, dok se u setovima osjećaju tragovi klasičnog glazbenog obrazovanja. Žanrovske odrednice smatra ne više do suptilnim sugestijama i odabire, nasuprot strogih margina, eklektični pristup sakupljača glazbenih štorija, koje ga 2012. vode u finale burn Residencyja. Na zagrebačke ulice dovodi i Seccession večeri, dok za sve one koji znaju, koji su u kuži ili će tek saznati nastaju For Those Who Know partyji.

 
I tako se i Wiggle uštimao na Maleshevu vibru i 29. kolovoza izdao Mezmerized EP. Opčinjen, začaran, zamotan u čuđenje i divljenje, EP se sastoji od tri trake – Jupiter, Mezmerized i Salvador, koje sjedaju uz deep house i tech house ogradu. Za vizual albuma pobrinula se Caroline Geys, dok je mastering preuzeo Tom Gillieron, a ti si ga možeš poslušati na narančastom oblaku zvuka Soundclouda. Čestitamo Maleshu i želimo još puno uspješnih izdanja!

 

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop