Skip to main content
  • alt

Yakka remixao house klasik Barbare Tucker

Iako se riječ pomalo izlizala i bastardizirala prečestom uporabom, stvarnih diva koje su zaslužile nositi ovu titulu ima, a ima li house svoju divu onda je to upravo Barbara.

 
Prije deset godina podijima je proderao singl „Blaze feat. Barbara Tucker – Most Precious Love“ koji će povodom desetljeća postojanja izaći u simboličkih deset remixeva renomiranih majstora house glazbe među kojima se našao i nas Domagoj Jakić ekipi na sceni poznatiji kao Yakka.
 
Originalno izdana 2005. Most Precious Love je u orbitu lansirana kada su je godinu dana kasnije u energičnom house dico stilu obradili Freemasons.
{youtube}GnbKt7GWRKE{/youtube}
 
Na vrućim podijima prošlo je deset ljeta i zima i izdavačka kuća King Street Sounds odlučila je izdati ovo desetodijelno izdanje za dekadu postojanja i među producentima koji su remiksali našali su se i Dennis Ferrer, Copyright, Jerome Robins, Vanilla Ace, Sergio Flores, Franck Roger, Roter & Lewis te Yass.
 
Yakka je iskusni starosjedioc na sceni koji je svoj beat ukrstio već s DJ PP-om, Philom Fuldnerom, Garyom Caosom, Adrianom Hourom, Demuirom i domaćom i regionalnom ekipom poput Stannya Abrama, Topa, Jazzy Rosscoa, Hatara, Jelly For The Babiesa, Apolla Eighteen, Scarheada, Ferrya Van Hreena, Jasmina Barbira…

alt

 
U 2014. se nekoliko traka smjestilo na Beatport i Traxosurce top stotku da bi u 2015. singl “It’s Been To Long” u remixu čileanskog Marcela Vaka završio na prvom mjestu DJ tunes top 100. U veljači suradnja s Jazzy Roscom rezultira singlom “Missing U” izdanim pod Sonny Music Middle East da bi u ožujak uklizali s prestižnim remixom ove dive. Čini se da će biti sjajna godina za Yakku. Kako zvuči “Most Precious Love” kroz balkansko uho poslušajte ovdje, a možeš si i dograbiti jubilarno izdanje klikom baš tu,
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2