Skip to main content

Zagrebački dvojac Ressless na WMC 2016. kompilaciji!

Ugodni nemir koji bijesni pod kožom, kad osjetiš da se pred vikend u mišićima gomila momentum koji će eksplodirati u mraku podija.

 
Sputan unutar svakodnevnog kao divlja pantera u kavezu neminovno ćeš kako tjedan curi kraju osjetiti potrebu da odvrneš ventile i oslobodiš energiju zauzdanu za kompjuterima, u uredima, na sastancima i u fakultetskim predavaonicama, negdje tamo usred floora gdje je sve moguće. 
 
Baš ovu emociju utjelovljuju dva domaća gospodina koja operiraju pod imenom Ressless. Danijel Turk i Viktor Superfine su se kroz godine popeli visoko na vidikovac domaće elektronike i spojili senzibilitete u jedno 2014. kada počinju stvarati i zajedničke produkcije.  
 
Podigli su šator beata negdje na razmeđu deep housea, tech housea, techna i porgressivea, a prethodne godine sužbeno je izdana i prva zajednička traka s legendarnim King Streets Soundom kao i EP na Bedroom Muzik. Singlovi su našli svoje adrese i na Papaya Records i De-Noize Records, a ljeto je obilježilo otvaranje Ultre Europe na Cocoon Stageu uz Svena Vatha, Maurizia Schmitza i Christiana Burkharta.

 
Danijel i Viktor nemaju baš nikakve inklinacije prestati i proljeće otvaraju s novim izdanjem na koje su izuzetno ponosni. Targa Top je tako prekrasni grumen tech housea, jedan od onih s hipnozom progresije svojstvenom houseu i oštrijim neobrađenim tech rubovima, one koje te neobjašnjivo istovremeno nakrcaju enrgijom da bi osjetio nešto tamniji prizvuk mašinerije ispod melodije. Traka će izaći na novoj WMC 2016 kompilaciji koja izlazi kao pratnja nadolazećem globalnom eventu Winter Music Conference-a u Miamiju.
 
Beatport link:
 

 
Kao izdavač iznova se ovdje našao, u New Yorku baziran, De-Noize Records koji posebnu pažnju posvećuje tech houseu i technu, a kapu im skida ekipa kao što su Marco Carola, Richie Hawtin, Joseph Capriati, Paco Osuna…
 
I tako domaća gospoda roka globalno! Volimo kada su naše ruke i talenti zamijećeni u globalnoj elektrosferi i želimo još puno lijepih vijesti! 
hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web