Skip to main content
  • 20.02.2017.

Reportaža: Iza nas je opaki party vikend

Donosimo presjek najzanimljivijih momenata s partija u Zagrebu, Osijeku, Rijeci, Zadru, Primoštenu i Splitu, 17. i 18. veljače.

Piše: 


10 godina etikete Blacksoul Music, United by Hardness, We Love Sound Zagreb, Cycle i Futurescope u Zagrebu, Traum u Osijeku, Seriously Twisted i Basshaus u Rijeci, Electronic Soul u Zadru, karnevalski party u Aurori, Transformacija/Domino night i Hush Hush u Splitu samo su neke klupske večeri na kojima se "opako" partijalo proteklog vikenda.

Blacksoul Music proslavio je 10. rođendan u petak s Enzom Siffrediem. U zagrebačkoj Operi nastupili su još i Tom Blacksoul, vlasnik etikete zajedno s producentom Mark De Lineom, a u toj kombinaciji nastupaju kao PEZNT. Za pultom su još vrtili u b2b izdanju Tom Bug i Full Ferry.

Petak je u Depou obilježio United by Hardness uz mlade snage hardstlye scene gdje su hardtechno, schranz, industrial, hardstyle, hardcore, frenchcore, terror vrtili Katarina O`Halloran, Silvester i nedavno predstavljeni Re-Jector koji je dao i svoj komentar:

"U skromnoj sceni svaki partijaren vrijedi kao 10 njih. Hvala svima koji su došli i tvrdo podržali United By Hardness 2. Hvala i Katarini koja se silno trudi oživit scenu i omogućit nam ovakve plesalice".

Dan poslije u The Bestu se održalo 4. izdanje We Love Sound Zagreb serijala kojeg je Sonus pokrenuo s ciljem dovođenja suvremenijih imena u našu metropolu. Domaće boje branio je Mate Čeko, dok su glavni gosti bili Rumunj Praslea i Sonja Moonear, dama koja je najbolje noći i jutra provela svirajući na partijima s Ricardom Villalobosom.

Masters je imao novu epizodu Kinčlove Cycle večeri u kojoj je ugostio srpskog DJa Marka Milosavljevića i naše Antonia Zuzu s Rudmanovog Imogen Recordsa, te Matiju Duića. Zero je komentirao kako je ovo bio jedan od luđih partija od kad rade.

Šlag na kraju zagrebačkog pregleda je F.Scope serijal koji je ugostio španjolskog techno viteza Paca Osunu. Atmosferu pogledajte u video isječcima.

OSIJEK
Naša Insolate je započela novi i intimniji serijal partija Traum Residents & Selektors (Traum R&S) limitiranog kapaciteta. Traum R&S biti će baziran na rezidentima te lokalnim i regionalnim talentima.

Sunčica je bila i više nego oduševljena nakon prvog partija gdje je vrtila b2b sa Volsterom, što dokazuje i komentar na fan stranici:

It is hard to express what I feel now right. To share the decks for 7 hours with this amazing man in front of the packed club was so much fun. This was one of the most beautiful nights in my life. <3
Thank you all for supporting our dream.
We love you! TRAUM

RIJEKA
Crkva je u petak imala Basshaus uz ikonu CFSN ekipe Funk Gurua.

U subotu je održan Seriously Twisted Showcase gdje su pult preuzeli rezidenti projekta Marin Biočić, Tino Dobrić, Danny Clarck i Tschoky.

DALMACIJA
Electronic Soul partiji oduševljavaju diljem Hrvatske, ali nigdje ne prolaze tako dobro i upečatljivo kao u Zadru. U Q Baru je održan Transition party uz DJ Linka iz Portugala, te naše Istrane (Adoo i Poco Loco), dok je u ime lokalnih svirao Eggy.

Adoo i Poco Loco su dan prije gostovali na Feel Pleasure večeri u Labinu, također s DJ Linkom, a evo kako je to izgledalo.

Živnula je i primoštenska Aurora koja će skoro napuniti 26 godina. Tamo se održao karnevalski party uz par stotina duša, a plesalo se do ranih jutarnjih sati. Uz glavnog gosta Mladena Tomića, zasvirali su Pero-FH, Edy C., Jolly Joke, Chuby, Santiago Batacosta i drugi. Kraću video snimku prenio je Pero-Fullhouse.

Splitski Central bio je dupkom pun. Miksao je omiljeni nam DJ Ivan Mastermix iz Rijeke.

Pregled završavamo s Transformacija i Domino night gdje su gostovali rezidenti našeg Deepholic podcast serijala u splitskom Kameleonu.
 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2