Skip to main content
  • alt

Pioneer još jednom revolucionira DJ-ing

Početci sasvim novog vala iskustva glazbe i rađanje džokeja koji ga jašu bili su mračna skladišta, opskurni napušteni prostori i vinilke.

 
Ljubitelji vinlia i dan danas potežu uže s onima koji smatraju kvalitetu CD-a superijornijom onoj crne okrugle ploče. Divovska tehnološka tvrtka Pioneer, koja se, opravdavajući svoje ime, ne zadovoljava samo time da slijedi već uvijek traži načine da tržištu napiše nova pravila, promijenila je DJ svijet 1992 sa CDJ-100, na kojemu se moglo miksati sa CD-a. Ipak, puno bolja verzija ove opreme došla je 2001. s pultom CDJ-1000 Mk2 i CD je postao standardna oprema svakog DJ-a. 

alt

 
No ovoga puta se čini da je PIoneer zauvijek ušutkao raspravu između CD i vinil tabora jer je objavio kako će do kraja studenog na tržište izbaciti XDJ-1000. Ovaj pult u potpunosti eliminira porebu za CD-om i svi podaci u njega se mogu unijeti sa USB-a ili uploadati na tvrtkin Rekordbox software. Na službenim Youtube stranicama pustili su promo video u kojem je sve što ovaj novi pult može pokazao britanski Dj i producent Pedestrian.
{youtube}yn0yzQA3b8g{/youtube}
 
Stručno je prošetao žanrovima i nekima od svojih traka u live generalnoj probi ove nove spravice. Zanima vas cijena i svrbe li vas već dlanovi, bolje počeškajte desni jer će vas ovaj pult olakšati za gotovo 1000$, točnije 999$. I eto, novi lvl iza čoška. Revolucije uvijek imaju cijenu. NIkad ne odrastamo, igračke samo postaju veće i skuplje.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2