Skip to main content
  • djrig ipad

Profesionalno DJ-anje za IPad

IK Multimedia, vodeća svjetska firma u proizvodnji mobilnih glazbenih aplikacija i asesoara, izdala je aplikaciju DJ Rig za IPad, koja DJ miksanje uzdiže na još jednu stepenicu više, pružajući sve što može i standardna DJ oprema.

Piše: 

Naslovna foto

djrig ipad

S DJ Rigom za IPad profesionalni DJ-i imaju sve što imaju i na standardnoj opremi DJ-a, naravno virtualno, a to uključuje 2 turntablea, odnosno CD plejera, DJ miksetu, kompletnu multi efekt stanicu (uz one standardne, sa 6 novih efekata – Noise, Tail, Brake, Spin, Twist UP i Twist DOWN), sampler, i mnošto drugih mogućnosti. Sve to – bilo kad i bilo gdje.

{youtube}Svlj3pGikS4{/youtube}

DJ Rig se može spojiti s bilo kojim soundsystemom, ali najbolje ide u tandemu s iRig MIX ultra compact mobilnom DJ miksetom, koja pruža kompletnu fizičku kontrolu nad stvarima, zbog punih profila fadera i crossfadera, dodatnih ekvilajzera, te direktnim konektorima za slušalice, mikrofon, zvučnike ili PA sistem. Sve to čini jedan vrlo jednostavan, a potpun DJ komplet, koji se lako i brzo slaže i može koristiti.alt

Provjerite sve detalje na ovom LINKU.

wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2