Skip to main content

Policijsko upozorenje – opasne pilule ecstasyja u obliku rozih medvjedića!

Nakon što je u prosincu prethodne godine policija Sjevernog Walesa izdala upozorenja o pilulama sličnog opisa, čini se da je u opticaju nova pošiljka.

 
Prosinac je na tamnijem naličju sintetičkih eksperimenata stigao s dva muškarca primljena u bolnicu po konzumaciji tableta ecstasyja, a repriza priče ponavlja se ovoga puta s 4 maloljetne djevojčice

 
Trinaestogodišnjakinje iz Wythenshawea u Sjevernom Manchesteru privedene su bolnicu u nedjelju, nakon što su uzele pilule onoga za što se pretpostavlja da je bio ecstasy. Sada su otpuštene, ali čin je pokrenuo kaskadnu reakciju kako bi se spriječilo još sličnih slučajeva, dok Manchesterska policija poziva svakoga tko se susretne sa sličnim pilulama da ih ekspeditivno obavijesti. Inspektor Gareth Davies zabrinuto je napomenuo:
 
" Ovo je moglo rezultirati devastacijom nekoliko obitelji i baš kao sa svakom ilegalnom drogom, posljedice korištenja su ozbiljne ako ne i fatalne. Ne znamo što konkretno ove pilule sadrže i molim vas da ih ne uzimate. Dođete li u kontakt s drogom posebice onom koja je roza ili ljubičasta i u obliku medvjedića, molimo vas kontaktirate policiju".
 
Planirate li već uzimati droge, nitko vas neće razuvjeriri i predavanje s bilo kakvog superiornog moralnog punkta je suvišno, no molimo obratite pažnju na situaciju, nosite uvijek vodu, pazite na sebe i ljude oko sebe i suzdržite se od kozumacije bilo čega što nalikuje pilulama na koje je javnost upozorena.
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop