Skip to main content
  • alt

Burn Residency mix off: Andrologic

Posljednja točka burn Residency mix off pentagrama i o onih koji sanjaju bijele plaže i ugovore koji mijenjaju stelarne putanje karijera je naš Andrologic.

 
Suborci i susanjači na krmi novog i lijepog su Tom Bug, ElektroPionir, Apollo Eighteen i Marul, no sada ćemo pustiti Andreja Božića da ispriča svoju priču sam.

alt

 
1. Koliko se dugo već baviš glazbom i kako je za tebe sve počelo? Kada si slao traku na burn Residency natjecanje koje su ti misli prolazile kroz glavu i jesi li očekivao da ćeš dospjeti u mix off?
 
Glazbom se profesionalno bavim zadnjih 12 godina a sve skupa je krenulo dosta prije, tj. kroz moje djetinjstvo, gdje sam već onda bio privržen elektronskom zvuku i polako sve to pratio. Misli koje su me uputile na slanje mojeg materijala za burn Residency natjecanje su mi govorile da nemam što izgubiti nego jedino dobiti.
 
U ovom slučaju kao i svim drugim bio sam vođen svojim unutarnjim osjećajem i ljubavlju koji su me doveli do ovog, već sada velikog, priznanja.
Jedino putem vjere u sebe i iskrenošću možeš očekivati ono najbolje…što je u ovom slučaju ulazak u finale, mix off.

alt

 
 
2. Što bi za tebe osobno značilo da postaneš hrvatski izaslanik na Ibizi i koliko ovakav pothvat može poslužiti kao dobar vjetar u leđa, s pobjedom ili bez nje?
 
Predstavljanje svoje zemlje na ovako velikom projektu u meni budi neizmjernu sreću jer se ne radi samo mojoj osobnoj pobjedi nego o priznanju za sve ljude koji me prate i podržavaju…za moj grad i zemlju u kojoj živim. Jasno nam je da je u pitanju projekt na svjetskoj razini koji će mi zasigurno dati još bolje prilike u budućnosti.
 
Naravno da će moj rad sve ove godine od ovog trenutka dobiti na težini i da ce se otvarati nova vrata za napredak, vjerujem da hoće.

alt

 
 
3. Što očekuješ da ćeš naučiti iz burn Residency iskustva i koje svoje osobine smatraš najvećim prednostima iza pulta? 
 
Najvažnija stvar u ovome svemu je da te to može jedino još izgraditi, učiniti boljom osobom, otvoriti tvoje vidike i dati ti predivnu priliku da upoznaš nove ljude i s njima razmijeniš svoje ideje i dosadašnja iskustva.
 
Najvaznija osobina svakog dj-a pa tako i mene je taj predivan osjećaj davanja svojega srca kroz glazbu kojeg imaš ili nemaš…sredina ne postoji.
 
 
4. Wild Card pitanje: Kako zamišljaš svoj život za 20-ak godina? Gdje si i što radiš?
 
Mogu se zamisliti tu gdje sam i sada, samo s još više rada na projektu Andrologic i na vlastitom labelu Andix Records. Okružen s predivnim ljudima koji su i danas samnom… S tom srećom i lijepim osmijehom na licu.
 
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2