Skip to main content
  • alt
  • 22.04.2015.

Burn Residency mix off: Apollo Eighteen

Još jedan dio petorke koji je uhvatio svoju šansu za ibiški izlet, ćakulu sa Carlom Coxom i priliku za staviti svoj autogram na grandiozni ugovor od 100 000 eura.

 
San uz Apolla Eighten love i Tom Bug, ElektroPionir, Andrologic i Marul.

Na lansirnoj rampi novog istraživačko-glazbeno-životnog projekta ovoga puta odbrojava Apollo Eighteen Svemir koji će istražiti biti će onaj elektronički i svoj vlastiti unutarnji kozmos. Što će pronaći na svom putu prema snu još je misterija, ali zato smo ga priupitali nekoliko stvari kako bi ostalih misterija bilo manje. Pa prepuštamo floor Denisu Štefaniću.

alt
 

 
1. Koliko se dugo već baviš glazbom i kako je za tebe sve počelo? Kada si slao traku na burn Residency natjecanje koje su ti misli prolazile kroz glavu i jesi li očekivao da ćeš dospjeti u mix off?
 
Glazba mi je hobi još od kraja osnovne. Krenuo sam sa sviranjem gitare i tipkanjem po guitar pro-u dok nisam otkrio malo naprednije programe poput fl-studia i abletona. S elektronikom sam krenuo prije 5 godina a u protekle 3 izdao sam dvadesetak traka različitih stilova poput house, disco, tech, chill-out itd.
 
Mislio sam da nema šanse da nažicam dovoljno glasova da uopće uđem u top 20 ali moji divni prijatelji su to junački odradili. Sam ulazak u top 5 već je velik poticaj da se nastavim baviti glazbom pošto je moj cijeli miks bio autorski rad.

alt

 
 
2. Što bi za tebe osobno značilo da postaneš hrvatski izaslanik na Ibizi i koliko ovakav pothvat može poslužiti kao dobar vjetar u leđa, s pobjedom ili bez nje?
 
Za mene je to prilika koja se pruža jednom u životu i bila bi mi čast predstavljati Hrvatsku bez obzira pobijedio ili ne. Smatram da je samo iskustvo vrlo vrijedno te nudi dobru medijsku eksponiranost.
 
 
3. Što očekuješ da ćeš naučiti iz burn Residency iskustva i koje svoje osobine smatraš najvećim prednostima iza pulta? 
 
Očekujem kao prvo dobru zabavu i druženje a nakon svega da naučim malo više o biznis strani cijele priče te kako stvari funkcioniraju u praksi. Najveća prednost mi je glazbena raznolikost što kod produkcije što kod DJ setova gdje možete čuti disco, house, techno i svakojake elektronike.
 
 
4. Wild Card pitanje: Koji je najbolji savjet koji si ikada dobio?
 
Stari klišej koji glasi: Never give up!
 

Do zvijezda i nazad Denise!
 
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop