Skip to main content
  • alt
  • 24.06.2015.

Teo Harouda: Muzika nema granica i nije ničija, a opet je svačija!

Ova subota u DEPO klubu tvoj je najodabir ako si se poželio jednog finog kvalitetnog all-nightera, jednog od onih kada jedva osjećaš stopala dok ideš kući s licem rastegnutim u osmjeh.

Divotu s pulta sipa technom opsjednuti gospodin, Teo Harouda, koji je svoj prva party iskustva stekao iznenađujuće blizu lokaciji na kojoj su odrasli prsti koji ovo tipkaju. Neumorni partijaner i suosnivač Rave’n’Rolla popričao je s nama uoči nadolazeće avanture u DEPO klubu o početcima, opsesijma, uspjehu… Pa mu prepuštamo floor!

alt

1. Kako je sve započelo? Gdje je skočila prva iskra? Koje su bile životne alternative glazbi?

 
Sasvim slučajno se desilo da završim u dvorcu Mikulići s nekolicinim prijatelja. Sam pojam partya i partyanja tada mi je bio još nepoznat, ali sam shvatio da želim ući u taj svijet i vidjeti što još skriva i otkriva 🙂
 
Paralelno s odlascima na party moj prijatelj Krešo Farkaš (dj ganesh) već je zaronio u DJ svijet i posjedovao neku opremu doma na koju sam se i ja nakačio i tako je sve počelo. Završio sam školu za primjenjenu umjetnost tako da bi alternativa svakako bila kreativna.

alt

 
2. Kako se rodio projekt Rave’n’Roll i koji je bio cilj iza stvaranja?
 
Bio je to početak 2010. Dosta toga vezano za partye u to vrijeme je stalo, a kako smo DJ Zoky i ja vječni partyaneri nismo se mogli pomiriti da nemamo kamo za izaći van, a još manje na neki kvalitetan i inovativan program vezan uz techno. zajdničkim snagama smislili smo ime i koncept programa kojim smo djelomično pokušali oživjeti party scenu i ponuditi nešto novo u smislu prostora, gostovanja, a isto tako dati priliku nekim novim zagrebačkim DJ-ima.
 
Mislim da smo u tome uspjeli jer program i dan danas diše punim plućima, pa tako nakon ljetne stanke spremamo nesto novo za sve fanove R”N”R-a…..
 
3. Voliš li više festivalsku atmosferu ili onu intimnijeg okruženja kluba? Što si pripremio za DEPO klub 27. lipnja i pripremaš li set opsesivno unaprijed ili malo više kliziš po vibraciji trenutne inspiracije?
 
Moram priznati da volim i jednu i drugu atmosferu. Svaka nosi svoje prednosti i budi različite emocije. Možda bi malo prevagnula klubska ako baš moram izabrati 🙂

alt

 
Za 27.06. opsesivno biram trake koje bih zavrtio, a opet ne mogu reći da pripremam i redosljed tih istih traka. To će biti plod trenutne vibracije i atmosfere u klubu!
 
4. Koji su planovi za ovo dugo toplo ljeto? Što se kuha u glavi? Gdje te ekipa sve može uhvatiti u ljetnim mjesecima?
 
Pa svakako uhvatiti sunca koliko god je moguće, a uhvatit ću i poneku gažu tako da me ekipa može slušati već 11.07. Na party boatu u Makarskoj, 01.08. Nox festival u Šibeniku, 15.08. Adriatic Perception u Živogošću, a kao Šlag na torti je nastup 06.09. u Barceloni u popularnom Moog clubu.
 
5. Jesi li ikada bio opsjednut nekom trakom i koje ti je najdraže sjećanje s nastupa?
 
Općenito sam opsjednut technom, a tako i s raznim trakama 🙂 Isto tako je i s nastupima. Svaki nosi svoju priču doživljaj emociju. Neki su bili bolji neki lošiji, ali svaki ima svoje mjesto u glavi.
{youtube}Pi49mOCefsE{/youtube}
 
6. Wild Card pitanje: Koji bi bio tvoj savjet svim mladim ljudima koji žele uspjeti u glazbi na našim prostorima?
 
Relativan je pojam uspjeh na našim prostorima jer je ipak još cijela situacija u razvoju, ali ako imaju dobru priču, viziju, znanje, volju i želju mislim da bi note trebali bacit preko granice jer ipak muzika nema granica i nije ničija, a opet je svačija 🙂
 
Zahvaljuejmo Teu što je odvojio nekoliko trenutaka da popriča s nama i vidimo se u subotu dragi naši!
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2