Skip to main content
  • alt
  • 24.12.2014.

Miss Soulfly odabrala najbolje klubove u 2014.g.

Riječanka Miss Soulfly za kraj godine odlučila je s nama podijeliti koji su je klubovi najviše inspirirali tijekom 2014.g.

Piše: 


Sankeys, Manchester – slavni klub u Manchesteru, na dva kata sa 2 floora, oduševio me najviše energijom i publikom, pa soundom i cijelokupnim izgledom i dojmom! Čista 10tka!

Underground, Ibiza – naspram velikih, jako mali klub, ali ne manjka ništa. Super sređeno i raspoređeno, ozvučenje odlicno, intimno, lijepo; publika zna šta sluša i zašto je tu; divna terasa, baš jedno ugodno iznenađenje. Prošle godine ga nisam stigla posjetiti..

Postgarage, Graz me oduševio energijom publike. Znači to je ludo, toliko su na hypani da je svirati tamo čisti užitak. Naravno i sound je odličan inače to ne bi bio potpuni užitak..
{youtube}j7E0–kGuRY{/youtube}

Sankeys, Ibiza – klub koji me oduševljava svake godine, soundom, lightom, atmosferom, lineupom. Naprosto najbolji klub na otoku.

Crkva, Rijeka – impresionirana sam bila vidjeti šta su dečki napravili od onog napuštenog prostora, znaci pravi pravcati klub 🙂 Sve je super od publike, ozvučenja, energije, svjetla.. Super za Rijeku da ima tako neki klub.

Miss Soulfly nastupa večeras na posljednjem partiju u osječkom Oxygeneu. Diskoteka službeno zatvara, a O2 underground je službeni promotor koji uz rezidente Marko Felinger i Daniel E, te Philip Kroo i Nesh organizira ovaj party uz simboličnu cijenu ulaznice od 20 kn.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2