Skip to main content

Noviteti s Toolrooma oduševili Ludviga

Gotovo je nevjerojatno da u prvom tjednu nove godine vodeća izdavačka kuća objavi vrhunski singl.

Piše: 


No, to je upravo slučaj sa novim izdanjem etikete Toolroom Trax. Singl je objavljen 05.01. a na njemu su radila dva velika majstora: Mark Knight i Adrian Hour. Mark Knight s kojim sam prošlog ljeta svrirao u Revelinu ostao mi je u sjećanju kao jedan od najboljih DJ-a u posljednih 10 godina, a Adrian Hour mi je jedan od omiljenih producenata od kad je objavio "Did The Earth Move", koju sam ispuštao na plesnim podijima u Njemačkoj, Americi i Hrvatskoj i uvijek radi bez greške.
{youtube}tS4VuUGGKGI{/youtube}

Vjerujem da ista takva sudbina očekuje i ovaj novi singl SUZEE, sa komičnim vokalnim samplovima koji govore o krem siru i češnjaku, što do sad moram priznati nikad nisam čuo u plesnoj glazbi. Skladba čiji me break dobro nasmije, a onda raspali žestoka dizalica i tribal ritmovi koji razvaljuju plesni podij kod mene dobiva ocjenu 5+.
{youtube}G0She5MikLc{/youtube}

Druga strana singla GET DOWN je nešto što smo čuli već x puta i što je radilo na plesnom podiju prije x godina, a radit će i danas. I dalje vrhunski producirano, ali nešto manje duha i originalnosti od A strane.
{youtube}TB2qsvwKweU{/youtube}

hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2