Skip to main content

Oduševljava me hipnotički zvuk Patricka Bruyndonxa

Damir Ludivg nastavlja sa svojom kolumnom u kojoj piše više o inspirativnim trakama. 

Piše: 


Patrick Bruyndonx je pravo ime belgijskog producenta i DJ-a koji od 2010. djeluje samostalno pod imenom BP, a zanat je stekao tijekom dvadesetogodišnje karijere u projektima kao što su 4 Of Us, Cirque De Paris, Club Of 4, Da Rick, Den Hétrix & Raffa, Dixie's Gang, Frequency Dawn, iMOTION, Kinky Boys, Mad Diva, Moogue, Moon, The, Nightgroove, Perez 'N Prabo, Project 46, Red Carpet, Soul Brothers, Spyder itd.

16. veljače 2015. BP je objavio i prvi solo album pod imenom Diatonic Gin, na kojem se nalazi deset novih skladbi i megamix. Album je zanimljivo djelo koje tvori prepoznatljiv zvuk jedinstvene cjeline, iako stilski sadržava stilove kao što su Deep House, Progressive, Electronica i Techno, dokazuje da je BP dobra stara škola naoružana najnovijim trikovima.


 
Jedna od najzanimljivijih skladbi na albumu je djelo na kojem je Patrick ujedinio snage s glasovitim Ramon Tapijom, a nazvana je po vrhunskom sintesajzeru Minimoog Voyageru, jer je nastala uz pomoć tog glazbala. Ipak meni je najdraža kompozicija Somebody Else, koja svojim hipnotičkim elementima djeluje poput aplikacije I-Doser.

Poslušajte BP- Somebody Else!
{youtube}hOYYjRdI7Lw{/youtube}

sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop