Skip to main content

Šampioni progressive housea

Ime Dave Seaman sam prvi put primijetio na legendarnoj kompilaciji Global Underground 016 – Cape Town, negdje na početku stoljeća.

Piše: 


Od tada do danas definicija progressive house glazbe, čiji je predstavnik, promijenjena je bezbroj puta. Ipak jedan dio producenata zadržao je izvorne vrijednosti u svom glazbenom izražaju.  
{youtube}iRGG6NHuIEk{/youtube}

Jedan od tih producenata je i Guy Mantzur. Ovaj Izraelac iz Tel Aviva, fantastičan je DJ koji je svojevremeno dogurao do liste top 7 najboljih progressive house DJ-a na svijetu. Zanimljivo je to da je ovaj genijalac nastupao na dvanaestoj godišnjici Astralisa u zagrebačkom klubu Aquarius, neposredno prije, no što je njegova karijera eksplodirala i posebno me veseli da je njegov talent domaća publika itekako prepoznala.
{youtube}kA-67dPBZVo{/youtube}

Kakve veze imaju Dave Seaman i Guy Mantzur najbolje pokazuje novi singl "Right Side Of Wrong" na kojem je Mantzur uz pomoć remiksera koji djeluje pod pseudonimom Lonya, odradio fanatstičan remix, po meni bolji od originala. Poslušajte Right Side Of Wrong (Guy Mantzur & Lonya Remix) Dave Seaman.
{youtube}AMkRfLgdZQI{/youtube}

hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2