Skip to main content
  • babypod

Babypod – Intravaginalni zvučnik dizajniran posebno za fetus

Tehnologija je zaronila uistinu duboko – uz ovaj izum napokon i nerođene bebe mogu ravnopravno uživati u zvonkoj radosti.

Piše: 

Naslovna foto

babypod

Ljubav prema glazbi i majčinstvo inspirirali su izumitelje Babypoda, malenog zvučnika koji žena može staviti u vaginu kako bi svojem fetusu omogućila čišći zvuk. Izumitelji garantiraju da Babypodu nema ravnog gadgeta i da je zvuk koji do fetusa dopire kristalan i čist

'Uterus je mjesto vrlo zaštićeno od vanjskih utjecaja, a majčino tijelo i mnogi slojevi tkiva, osim što čuvaju fetus, ujedno ga i sprečavaju da kvalitetno čuje glazbu. Slično kao kada čujete razgovor iz druge prostorije – čujete da se nešto priča ali je zvuk predistorziran i filtriran da bi bio razumljiv', kažu Babypodovci i objašnjavaju da 'kada majka umetne zvučnik u svoju vaginu, sve te barijere i slojevi tkiva više ne predstavljaju prepreku između fetusa i zvuka i tada fetus čuje glazbu gotovo jednakog intenziteta i jasnoće kakva je emitirana'. 

bp 
Koliko god se možda bolesno i nepotrebno cijela stvar može činiti, činjenica je dokazana znanošću da zvuk i glazba pozitivno utječu na razvoj djeteta i spojeva u njegovom malom razvijajućem mozgiću. Dr. Deborah Campbell, direktorica neonatalogije u Dječjoj bolnici u Montefioreu, izjavila je za NY Mag da su razna istraživanja pokazala da nerođene bebe ne čekaju rođenje da bi njihovi mozgovi počeli upijati informacije i da uistinu slušaju, pa i uče u posljednjim fazama trudnoće.

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop